Selamun aleyküm arkadaşlar herkese hayırlı bayramlar dilerim ben karabuğday ekicem ama sizce karlımı satışı kolay olurmu bilgi verebilir misiniz
Karabuğday çölyak hastalarına et ki etmeyen bir una sahiptir bunun sebebi içinde kabarmaya yarayan gulutenin olmamasın dan kaynaklıdır.Arkadaşlar, Karabuğday tecrübesi veya bildiği-duyduğu olan hiç mi üyemiz yok?
Tohumu nereden ve kaça temin ediyorsunuz? Ben de ekecem bu sene inşallah... Rakım 1200 m, nasıl olur bilmiyorum.Biz ekecez Nisan da gecen sene de ekmiştik olmadi Nisan da ekmek gerekiyomuş biz Kasım da ektik olmadi bakalım bu sene olacak mı
Biz hibeli ekipman aldık o yuzden ekiyoruz ekeceğimizden değil yani bizim ekipmanlari aldiğimiz adamlar zahirecilikte yapiyorlar onlar getirtmişti fiyati biraz pahaliydi ama tam ne kadardi bilmiyorum geçen seneden artan tohum var bu sene onu ekecez dönume 4 kg ekiyorduk,eşek tikeni gibi oluyo dediler bize, bizde rakım 900 sizdede olur heralde.Tohumu nereden ve kaça temin ediyorsunuz? Ben de ekecem bu sene inşallah... Rakım 1200 m, nasıl olur bilmiyorum.
Sağolun,teşekkür ederim satabilecekseniz ekin derim sonra elinizde kalabilir.Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Giresun'da galiba, bi şirket var, sözleşmeli ekim yaptırıyolarmış ama bizim bu bölgede yapmadıkları için pek sıcak bakmadılar.
Sözleşmeli ekim yapabilsem pazarlama derdi de olmayacak.Sağolun,teşekkür ederim satabilecekseniz ekin derim sonra elinizde kalabilir.
karabuğdaydan kastınız karakılçık mı acaba?
başka şeyler aranırken kahramanmaraşlı bir firma ile iletişime geçmiştim,buğday üzerine çalışmalar yapmışlar,
link bırakıyorum bilgi açışından siteden faydalanan olur belki,
Lines
Firmamızda hem yazlık hem de kışlık büyüme tabiatında ekmeklik buğday hat ve çeşit geliştirme çalışmaları yürütülmektedir. Açılan materyalden, durulmuş ileri hatlara kadar geniş materyal geliştirilmiştir.www.zdtohum.com
Bunu duymamıştım.kara buğdayı bira fabrikaları mı ektiriyor yoksa. efesin yeni ürünü var glutensiz karabuğday dan yapılma. haaa tadı derseniz alışık tat değil
daha önce hiç görmemiştimEkli dosyayı görüntüle 68816
Karakılçık değil, Karabuğday bu şekilde, çölyak hastaları için tüketilebilecek glutensiz bir ürün. Ayrıca, çiçeklenme dönemi uzun olduğu için arıcılarında ilgisini çekiyomuş.
Evet karabuğday dan bira üretimi oluyor.bugdayi nasıl kaçtan alıyorlar bilmiyorumBunu duymamıştım.