Odur tahminim ama tuhaf sitede 94 model yazıyoduAz önce Luleburgaz dan uzunköprü ye köye giderken çekicinin üstünde bir tane 70-56 gördüm, muhtemelen bahsettiğiniz traktördü.
Babaeski terzili köyünden aldılar traktörü
Odur tahminim ama tuhaf sitede 94 model yazıyoduAz önce Luleburgaz dan uzunköprü ye köye giderken çekicinin üstünde bir tane 70-56 gördüm, muhtemelen bahsettiğiniz traktördü.
Selam.bacanak dün 7056 4x4 aldı 76 bin tl ye.94 model.7056 larda karakafa olanlar kaç senesinde çıkmaya başladı 94 te varmıydı şüphelendim biraz.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmiEkli dosyayı görüntüle 49590Ekli dosyayı görüntüle 49591Ekli dosyayı görüntüle 49592Ekli dosyayı görüntüle 49593
Sağol kardaşım.fiyatı uygun ama işin içinde üçkağıtçılık var gibi sankiHayirlı olsun abi
Bunun fiyatina gore cok uyguna almissinizEkli dosyayı görüntüle 49632
Sağol.söyledim al tümosan diye ama pahalı onlar dediHayırlı olsun karakafalar 96 dan başlıyor. Siyah panjurlu olanların şanzımanı diğerlerine göre ağırdır çekişi daha iyidir. Köyde ikisini de kıyaslamıştık kara burun seri 1 le tarla sürerdi, diğeri takviye4 ile giderdi.
O para bu motora çok temiz bir orjinalkabin tümosan alınabilirdi
Maalesef bu tip alım&satım işlerinde biraz yalan dolan oluyor.Sağol kardaşım.fiyatı uygun ama işin içinde üçkağıtçılık var gibi sanki
Yalanın anası beller acır mı hiç herkes benim gıbı saf mı daMaalesef bu tip alım&satım işlerinde biraz yalan dolan oluyor.
Bence kaporta da değişmişBu traktorun ön ızgara degişmiş
Daha alım satım olmadı .fiyat olarak fark eder tahminimMaalesef bu tip alım&satım işlerinde biraz yalan dolan oluyor.
Muayenede bişey olmaz abi , Celal doğru söylüyor karakafa olsa idi o fiyata vermezlerdi 80 liralardan bahsettiler dün ağzım açık kaldı,Daha alım satım olmadı .fiyat olarak fark eder tahminim
Kanuni yönden sıkıntı olurmu acaba muayenede falan
Kasti yapılan bi olaysa bayi ayip etmiş yada dolandırıcılık ne dersen de traktor temizsse fiyat iyi gibiArkadaşlık bu işte trakklüp farkı bilmesemde klüpe sordum bilen arkadaşlar yardımcı oldu.sağolun.kara kafa olmayan 7056 4x4 fiyatını uyarılarım işe yaradı bacanak söylemiş yanlış bu iş diye traktörün fiyatı 70 bin tl ye düşürüldü
6bin karda
Aldatan bizden değildir sayın abim.Arkadaşlık bu işte trakklüp farkı bilmesemde klüpe sordum bilen arkadaşlar yardımcı oldu.sağolun.kara kafa olmayan 7056 4x4 fiyatını uyarılarım işe yaradı bacanak söylemiş yanlış bu iş diye traktörün fiyatı 70 bin tl ye düşürüldü
6bin karda
Arkadaşlık bu işte trakklüp farkı bilmesemde klüpe sordum bilen arkadaşlar yardımcı oldu.sağolun.kara kafa olmayan 7056 4x4 fiyatını uyarılarım işe yaradı bacanak söylemiş yanlış bu iş diye traktörün fiyatı 70 bin tl ye düşürüldü
6bin karda
Oda bir şey mi? 2001 model 8066 S, 135 000 TL isteyen var.Biz ağzımızı da açamadık.Muayenede bişey olmaz abi , Celal doğru söylüyor kara kafa olsa idi o fiyata vermezlerdi 80 liralardan bahsettiler dün ağzım açık kaldı,
Sağol .birisine bi faydamız dokunduysa ne mutlu bize.bacanak dayı yeğen olur farketmez oda çiftçiHayırlı olsun abi, trakkulup bu gibi şeyler için var.