Selam.bacanak dün 7056 4x4 aldı 76 bin tl ye.94 model.7056 larda karakafa olanlar kaç senesinde çıkmaya başladı 94 te varmıydı şüphelendim biraz.bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi
1996 yılında sıfır 80-66 almıştık, kara kafaydı,
Kara kafalar 96 yılında çıkmış olmalı.
Abi bacanak traktör ustası , sadece maxot püskürtme sistemi farklı karakafalar daha çok tutuluyor demişti bana göre bunların şahı 66 serisi .Teknik özellik donanım olarak panjurdan başka ne fark var acaba ?
AnladimAbi bacanak traktör ustası , sadece maxot püskürtme sistemi farklı karakafalar daha çok tutuluyor demişti bana göre bunların şahı 66 serisi .
60 bin kesin ederdi, yılbaşından önce 4*4 ler 60 liraydı şimdi dğzleri o para.76 bin iyi para bence. Ben geçen yıl 96 kara kafa düz 2200 saatte 47 bine sattım. Bu sene kaç yapardı acaba bende onu merak ediyorum.
60 bin kesin ederdi, yılbaşından önce 4*4 ler 60 liraydı şimdi dğzleri o para.
Gıda enflasyonu hesaplarken yaş sebzeyide sepete koyuyolarya her ay açıklama yaparlarken bende gülüyorum yahu ne olacak bu memleketin hali diye, çok çalışıp hıyarı domatesi ucuza üretip enflasyonu yeneceğiz[emoji4]umarım sorunun cevabını anlamışsınızdırNe olacak bu memleketin hali [emoji17]
Sağolasıñ.evet ordan aldıHayırlısı olsun, Uzunköprü Taner Traktörden mı aldı?