Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Senesi bol olsun İskender bey. Bizim. Buralarda daha gözle görülür bir cıkma yok , şuan bizde atsak nasıl olur acaba bilgisi olan arkadaşlar bi zahmet yazarmısınız.
bende düşündüm böyle yapmayı fakat köyde büyüklerim daha vakti var dedi acele etme dedi. Büyüklerimizi dinledik bekliyoruz. Yoksa sabah donda atmak çok mantıklı. Yoksa elle içinden çıkılmaz bir hal alıyor başka işlede meşgul olanlar için.
Mehmet Coşkun ağbey yılmaz hocam size fikir verebilir.buğday ları ekim 25 te ektik.süper ekin ile ekim. Dönüme 23 kg yaklaşık geldi.o zamandan bu yana buğdaya herhangi bir şey verilmedi.
Yılmaz hocanın fikirleri dahilinde azot uygulamasına başlamış olduk,kireç uygulaması yaptığım tarlalarda sararma biraz daha fazla,azot ihtiyacı sanki daha çok gibi !
Kolay gelsin zamanla güzel.ben önceki karlı havadan sonra don tutacağını sanmıyordum ama bu haftada dondu heryer.hiç batmadan yarmadan temiz işçilik olmuş.hangi koy bu arada ?
İskender ure ye acele etmiş sin gibi geldi bana .şubat 15-29 arası atılmalıdır biliyorum.Ama aradan çıkmış oldu.Hayırlı olsun.
Bizim buraya iyi kar yağmaya başladı. Sabaha kadar her yeri doldurur
Güzel Abi. Kök gelişimi biraz zayıf ama kardeş gelişimi iyi. 4. Kardeşi düzmüşler. Birden azota yüklenirsen kök geliştirmeden yeşil aksam yürüyecek. Bu durum ilerde yatmaya neden olabilir. 2. Üreyi bekletmende fayda var.