Kantarda Bölünen Tümosan

Ynt: Kantarda Bölünen Tümosan

dustero link=topic=79613.msg942847#msg942847 date=1417731670' Alıntı:
Dizginleri kimseye kaptırmıycaksın yeğen hidroliklerin hep elinde olacak :) o kabinin içinde duran arkadaş arada bir çıkıp sigara molası verip damperi kaldıran traktörcü veya kamyoncuyu yönlendirebilir :) zaten birden akmıyor kısmi akıyor hazne dolunca akanda duruyor. Uzun lafın kısası damper kasa dışardaki biri tarafından yönlendirilebilir. Benim burdan gördüğüm böyle tabi farklıda olabilir. Pancar fabrikasına birtek kantar fişi için gittiğimi bilirim :D
O kabinde duran bırakın pancar boşaltana yardımcı olmayı neredeyse hiç pancar boşaltmıyacak :( Bazen keyfi liftin kapağını kapatır 5-10 dk boş boş beklerler sonra açıp traktör çıkarmaya başlarlar.

Geçmiş olsun. Yazık. Kolay alınmıyor bu araçlar.
Dikkatli olmak, herşeyi kuralına göre yapmak lazım.
Olmaz dediğimiz bir şey, her an başımıza gelebiliyor.

Motoru başkasının sanıyodum arkadaşın motoruymuş. Takoza da tam dayamamışlar arada boşlukmuş işin kötü yanı römorkta emanetmiş.

geçmiş olsun romorkun alt tarafı kalitesiz malzemeden yapılmış öne kaymış büyük olasılıkla ok traktöre yük bindi yük binince zincir gerildi ola traktöre oldu

Arkadaşım detaylı resmini görmemişti bugün gösterdim motordan çok römorka yandı :) emanet hurda demir bile olsa kendi altınından kıymetli oluyo ...

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt