bence durduran kullan gubre atma eger yogun kar yagisi alirsa sıkıntı yasarsinSon durum bu sülfat atalımı atmıyalımı
siz çifçi arkadaşlara soruyorum
kasımda üre atanlar sizin kanolar çok boy yaptımı
tehlike yaratırmı bu durum
Ekli dosyayı görüntüle 43741
Amin Müjdat kardeşim,
iki tarla ekmiştim biri seyrek çıktı bozdum,
bu tarllada mt,kareye 120 veya140 kök kanola çikti ayak basacak boş yer yok
selam.
Çok sık olmuş metrekarede firmanın beyanı 20. 25 bitki yeterli
Benim bildiğim mt2 de 60-70 bitkinin olması gerekiyor.Kanola dallanma yapacağı için sık ekimde daha az dallanma yapar.Tane pek zayıf kalmaz ama su tüketimi fazla olur.Dekara ne kadar tohum ekimi yaptınızda bu kadar sık oldu.iyi günler Sarilar 1 Şarköyden yılmaz bey vsrdiği bilgilerde nornali 140 ve 170 kök diyordu,
biz şimdi diğer tarlayı boşunamı bozduk,bazı kısmda 5 veya 10 kök vardı birkısmında 20 ve 30 üzerinde idi,
Bu durumda tane zayıfmı kalır sık olunca ,
sulama yapsak durumu kurtarabilirmiyiz
selam.
Kanola eken arkadaşlar çokm u kar ettiniz gıkınız çıkmıyor,
zarar etseydiniz sayfa sayfa yazardınız
bizim köyde 2 veya 3 arkadaş 10 15 yıldan bu yana ekiyorlar kar ettiklerini gizlemişler istediğimizi alamadk deyp geçişyiriyorlardı.
Benim bildiğim mt2 de 60-70 bitkinin olması gerekiyor.Kanola dallanma yapacağı için sık ekimde daha az dallanma yapar.Tane pek zayıf kalmaz ama su tüketimi fazla olur.Dekara ne kadar tohum ekimi yaptınızda bu kadar sık oldu.
Evet fazla düşmüş ama serpme iyi ekmişssiniz.Mehmet bey dölm 700 gr attım elle ,
selamlar.
Bence m2 10 kok olsa yeteriyi günler Sarilar 1 Şarköyden yılmaz bey vsrdiği bilgilerde nornali 140 ve 170 kök diyordu,
biz şimdi diğer tarlayı boşunamı bozduk,bazı kısmda 5 veya 10 kök vardı birkısmında 20 ve 30 üzerinde idi,
Bu durumda tane zayıfmı kalır sık olunca ,
sulama yapsak durumu kurtarabilirmiyiz
selam.
Kanola eken arkadaşlar çokm u kar ettiniz gıkınız çıkmıyor,
zarar etseydiniz sayfa sayfa yazardınız
bizim köyde 2 veya 3 arkadaş 10 15 yıldan bu yana ekiyorlar kar ettiklerini gizlemişler istediğimizi alamadk deyp geçişyiriyorlardı.
Kanolaya sülfat attık
çumartesi yeğenim 250kg elle atmış
malum emektar ustada rektefiye oluor.
Ekli dosyayı görüntüle 44050
Evet Göktürk bir grm yağ eksiltmiyordu ilk sahibi antifriz koymadan 35 yıl kullanmışEmektara nazar değdirdiniz.
hayata o kadar güzel bakıyorsunuz ki,Evet Göktürk bir grm yağ eksiltmiyordu ilk sahibi antifriz koymadan 35 yıl kullanmış
ben 10 yıldır hep yaz kış antfiz koyduk,fakat gömlek delinmiş
kış kıyamete ustayı sevindirelim helelhoş olsun,daha süper olarak eve dönecek
İNŞALLAH.
Amin kardeşim haytım boyunca mutlu yaşadım etrafımdeki insanlarıda,hayata o kadar güzel bakıyorsunuz ki,
sizi tebrik ederim.
herşey gönlünüzce olsun.
Bizdede siyah bitler görünüyor Adama lamdex atıyorum Rıfkı abi selamlar.Arkadaşlar kanaloanın yapraklarının altında bit oluştu
ilaç atalımı ,atmıyalımı
bir zarar verirmi bitkiye
selamlar ..
Allah razı olsun Gürcan kardeşim verdiğin bilgi için ,Bizdede siyah bitler görünüyor Adama lamdex atıyorum Rıfkı abi selamlar.