KANGAL KÖPEKLERİ

Ynt: KANGAL KÖPEKLERİ

kangal köpekleri çok uysal insanın ne niyetle ona yaklaştığını anlıyor ve ona göre davranıyor ama kangal kırmaları çok saldırgan oluyo beni parçalıcaktı şerefsiz

saf kan ,kangalın çok asil bir köpek türü olduğunu duydum...edirnede var ..ufak tefek köpeğeye tenezzül edip havlamıyor bile ...

kofalcalimuhammet link=topic=2368.msg69128#msg69128 date=1219773483' Alıntı:
böyle köpeklerle ilgilenenlere acayip gıcık kaparım o hayvanın nasıl kulaklarını kesıyolar ya nası vicdan var bu insanlarda abe ne olcak memlekettte kanun yokkı her yerı ıt kopek sarmıs yakında o hayvanın baska yerlerınıde keserler vicdansız herıfler kız-*sw şyt-*-sa şyt-*-sa at-*-* kız-*sw kız-*sw şyt-*-sa noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- noo*-*- sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa sop-*-sa slk-*-s slk-*-s

neden kulağını keserler biliyormusun acaba ... ezbere konuşuyorsun ...

Kangal ve çoban köpeklerinin kulakları kesilir çünkü Kangal kurtla boğuşabilen ender köpeklerdendir köpeğin zayıf yeri kulağıdır kurtla boğuşurken yara almaması içindir ayrıca kulağı kesildikten sonra içini kıllar kaplar ve dış etkenlerden korunur ve kulağı kesik bi kangal daha duyarlı olur tabii genç yaşta kesilmelidir...

arkadaş güzel açıklamış bende de var kangal ama yanımda değil sürüde gündüzleri ıcaktan bunalıyorlar ama gece oldumu o biçim bi tanede kurt var oda yanımda oda çok güzel

arkadaslar rıvayete gore kangal kopeklerı eskıden aslan larla mucadele verıyormus bunun aslı varmı!!!

şimdide var dewam ediyor afrikada çıtaları sürülerden uzak tutuyor ve ben bi video izledim kangal aslanlarla aynı kafeste aslan kangalın yemeğini almaya çalışıyor kangal vermiyor

3 tane kangal var bizde mükemmel köpekler ve bazı insanlardan daha insan bu hayvanlar..
paylaşım için teşekkürler.
..

hadı ya vıdeoyu buraya koyma ımkanın varmı yada lınkı koyarmısn cok merak ettım sımdı aslanla bogusuyor ha !!!

hımm gecmıs olsun bızım burdada 1 sebeptır ,,,, ınsanlar neden zehırlı yıyecekler atıyorsa meydana duydugum hayvan olumlerının %80 bu yuzden oluyor uzucu bı durum!!
bu arada verdıgın lınkte vıdeo acılmıyor baska bır ıste varmı sana zahmet!!!

wallahı elıne saglık burasın neresı boyle aslan kaplan kopek aynı kafese tıkmıslar kopekler hızlı ve saldırgan bu kopekler saf kan kangal mı?? helal olsun aslan ve kaplanalara hıc rahat vermemısler wallahı kımı kuyrugunu ıstırır kımı agzından etı alır !!!