Yilmaz.. zaten bom olmasa bi jcb nin yaninda bi cekici sart
Hidromegin on tekerin camurda kayboldugu yerlerden bomla kurtuldugumuz oldu ama..
Bizim operatorun yapmadigi isi artik paletli yapacak demektir.. onlarca kez olmadik islerde yerlerde bom sayesinde kurtuldu.. tekerlerle degil bomla kurtuldu.. ama bom saglam bi yer olmazsa yetmiyo.. bi yerde batmis bomla cok ugrasmis attigi yer kanal gibi geliyo.. koyden biri motorla cekmeye calismis yerinden oynamamis..
Ben zetorla gittim.. manda camurda nasil yatak yapar aynen oyle kipirdatacak hali yok.. ayni anda ben asildim o teker kova bom ne varsa kipirdadi cektik aldik.. daha zetora kelle olarak halat takildigi yok sukur.. hidromek her gun her an degil ama batiyo iste.. biz esirgemiyoz.. yeri geliyo kimsenin yapmadigi paletlilik isi bile yapiyoz.. normal yani hidromegi kotulemiyom.. kollari guclu ayaklari zayif bi insan diyim anla..
Inanmasi garip olabilir ama gubrede de kurtarmada da zetor basarili derim.. sadece mesafe bile jcb ler icin bi sorun.. onlar 40 km engebeli bi koye gidene kadar biz gidip doneriz..
Hepsinin yeri ayri diyelim..
Ek- yanlis anlamalar olmasin diye.. hidromek 9 ton 100 bg. Zetor 87 bg 5 kusur ton.. taksak muhtemelen hidromek ceker bi umit zetor basabas yapar mi yapar..
Lakin.. zorlu bi arazide offroad parkurunda sadece tekerlerle zetor hidromege tur bindirir.. bom devreye girse bile yeri geliyo paletliler batiyo hidromek ne yapsin
Dedigim gibi hepsinin yeri ayri..