Traktor modeli.nedir lastik takazlari sokup.yaymi taktiniz guzel gorunuyorArkadaşlar tavsiye ederim Ekli dosyayı görüntüle 30763
Koydunuz kare lama demerin altına lastik pul koymanızı tavsiye ederim titresimide keser. Çok esnemiyor mu kabin şimdiArkadaşlar tavsiye ederim Ekli dosyayı görüntüle 30763
Bence L serisi New Holland gibi geldi.Traktor modeli.nedir lastik takazlari sokup.yaymi taktiniz guzel gorunuyor
L95 takozları söküp yine onların boyunu geçmeyecek yay taktımTraktor modeli.nedir lastik takazlari sokup.yaymi taktiniz guzel gorunuyor
Peki yaylar ne yayiL95 takozları söküp yine onların boyunu geçmeyecek yay taktım
Dediginiz gibi bazi traktorlerde zor olabilir bizim.case jx c lerde hep halat ile kumanda traktorden kabini 20 cm.kaldirsakta kumanda kollari rahat calisir guzel bir calisma olmus bazi.model traktorlerde rahatlikla uygulanabilirTraktörün özgün tasarımında olmadığı için zor olur görüşündeyim. Hadi arkaya yayları taktın peki öndekiler ne olacak? Kaldıki kabin içindeki kollar pedallar hepsinin elden geçmesi gerekir. Süspansiyon işi basit bir iş değil.
Jxc lerin yağ yaktığı söyleniyor bu dogrumu acabaDediginiz gibi bazi traktorlerde zor olabilir bizim.case jx c lerde hep halat ile kumanda traktorden kabini 20 cm.kaldirsakta kumanda kollari rahat calisir guzel bir calisma olmus bazi.model traktorlerde rahatlikla uygulanabilir
Yag yakar cok ceker az yakar agam.[emoji1][emoji1]Jxc lerin yağ yaktığı söyleniyor bu dogrumu acaba
İtiraf ettin sonundaYag yakar cok ceker az yakar agam.[emoji1][emoji1]
Valla agam whatsap gurupta 35 caseci var yakinen alakadar oldugumuz hic birinin yagindan calmiyor case [emoji1][emoji1] koydugumuzu bize geri veriyor [emoji1][emoji1]İtiraf ettin sonunda
Söylemiyor lar ben biliomValla agam whatsap gurupta 35 caseci var yakinen alakadar oldugumuz hic birinin yagindan calmiyor case [emoji1][emoji1] koydugumuzu bize geri veriyor [emoji1][emoji1]
Guzelin dedikodusu cok olurmus [emoji1][emoji1]Söylemiyor lar ben biliom
Önceden ufak hendeklerde çukurlarda çok rahatsız ediyodu şimdi hiç duymuyo. Vites kollarına hidrolik ayar kollarına falan bi sıkıntısıda olmadıGüzel çalışma olmuş.
Konforda ne gibi değisiklikler oldu anlatırmısınız.