Kabarık,siğil sorunu

4-5 veteriner arkadaşla görüştüm.Basit siğil olayı dediler, Levazimol tedavisi uyguladık.İvermektin, Theranekron tedavisi de yapacağız.Yalnız biraz süreç alıyormuş , bizim işgillenmemiz bundan oldu.Teşekkür ederim.

abı tedavı nasıl sonuc verdımı bız bu sıgıller ıcın yılan kavlagı derız(yanı yılan derı degıstırınce ekı derısı kuruyo beyaz falan olu ya bılırsın zaten) samanına veya yemıne bulablırsn parcala karıstır yesın bız en fzla 1 hafta ıcınde ıse yaradıgını gorduk brden dokulup tertemız oldu tabı senın tedavı ıse yaradıysa tamamdır

Bir arkadaşta hazırda var, uzak olduğu için istemeye yüzüm tutmadı, tedaviyi bekledim.Biraz daha zaman geçsin, ilkbahar sezonunda tedarik etmesi rahat oluyormuş, teşekkür.

4-5 veteriner arkadaşla görüştüm.Basit siğil olayı dediler, Levazimol tedavisi uyguladık.İvermektin, Theranekron tedavisi de yapacağız.Yalnız biraz süreç alıyormuş , bizim işgillenmemiz bundan oldu.Teşekkür ederim.

Ne yaptın abi tedavi edebildin mi,
Benim ineğin birindede var veterinere sordum bi ilaç var 50 ml lik bir hafta arayla 3 uygulamada ilaçı bitirirsin fayda sağlar dedi ilaçın fiyatına 150 tl dedi.
Ne dersin sen nasıl bi tedavi uyguladın fayda gördün mü?