k u b 0 t a

Ynt: k u b 0 t a

Kardeşim canavar ama şimdi biraz düşün aldığın 450 40-50 senelik makina. Miladı doldu onların. Bu bir gerçek. Senin alacağın makina 16 bg 4x4. 450 den daha ufak yapılı. Ve ağaç arasına girer manevra kabiliyeti çok güzel. Bayır yerlerde 450 kalır ama kubota gider. aynı keçi misali. ama tarla desen 450 fiat derim :D

kardeşim 3 lü pulluk çekebilir. rotavatör çekebilir. kendine göre ekipman alınır ve çokgüzel bir işçilik olur :D olmadı git biraz daha büyüğünü al :Dyada çifliklerde gübre sıyırır

3lü pulluk çekicek ;D zuha-*-s kaç numara 0,1 veya 0,2,ama kendine göre ekipmanları var onu biliyorum tercih meselesi abi ben tercih etmem ama sen ediyosun zevkler ve renkler tartışılmaz ok-*-s

tabi kardeşim zevk meselesi ama bende önceden çok ön yargı ile yaklaşmıştım :D 5 numara pulluk çeker :D önemli olan otunu öldürmek. zaten videoları var :D

Fatih olum beygiri 1 milyar işte daha ne :D sn kaça aldın sninkini:D

doganbey1 link=topic=37175.msg397536#msg397536 date=1305035125' Alıntı:
:D işte olum sizinkiler böyle bak 85 lik kubotaya :D binecek üstüne :D kubotaya katana hesabı yapmışlar :D sizinkine sütçü beygiri
;D kestim zaten beygirlerin yemini aç yatıyo kurulukta. çok yiyip bi b*k yediği yok dün 3lü 10 numara pullukla 2takviye2 ile yer sürdüm at-*-* kız-*sw

doganbey1 link=topic=37175.msg397542#msg397542 date=1305035757' Alıntı:
yuh beeee Türk Traktör çok ayıp ediyor bence. Bu kadar da olmaz. Bir motoru alıp arızasını giderceksin neden böyle yapıyolar anlamadım
satış yapamıyo artık bayii ;D hangi köye gitseler şu köyde böyle bi motor varmış diolarmış ;D ;D