Bende var yapraktan 250ml topraktan 2 litre donume litresi 10 lira olduguny varsayarsak donume maliyeti 20 lira.arkadaşlar gübretaş k humat ürününü kullanan var mı ? ürünün kullanım miktarları çok düşük yapraktan 25gram toprak altı 250gram bu miktarlar düşük değilmi
Bende var yapraktan 250ml topraktan 2 litre donume litresi 10 lira olduguny varsayarsak donume maliyeti 20 lira.
Birincisi potasyum humat üretilirken yanlış bir metod ile üretiliyor. Bu metod ile üretildiği zaman maddenin yapısında bozulmalar oluyor.
Herşeyi geçtik dekara 250 gr kullanımda çok bi etki görmezsiniz.
25 gr aşırı az
litresi kaç lira? Bi oyun dönüyo olmasın
Dekara 0,500 kg uygulayacaksiniz,eritilip toprağa pülverizatör ile,sonra toprağı kazayagi ile karıştırmanız gerekiyor.Ardindan sıra ekime geliyor.Kolay gelsin.
Deneyip görmek lazım. Ben 300 ml humikcan uygulatıyorum. Humikcanın içinde 75 gr humik fulvik asit var. Bunda da 25 gramın %80 i 20 gr var.
doğan bey siz üretiçi olarak böyle bir üründe yapraktan uygulamalarda önerilen doz aşimi sikinti yaratır mı ?
Ben kendi ürettiğim üründen mesulum. Başka ürünlere bir şey diyemem. Yanlış uygulama sonucu buğdayda yapraktan dekara 1 litre humikcan kullanımı oldu. 2 hafta bir zaman geçti bir olumsuzluk olmadı.
Ben geçen yıl 52 dekar mısırda damlama ile verdim Turşu kurmaya bidonu işe yarar gerisi beş para etmez Lombirico dan şaşmam benden uzak dursun.
Lambricoyudami damlamadan verdiniz kaç litre attınız gözle görülür şekilde fark ettimi pekiBen geçen yıl 52 dekar mısırda damlama ile verdim Turşu kurmaya bidonu işe yarar gerisi beş para etmez Lombirico dan şaşmam benden uzak dursun.
arkadaşlar gübretaş k humat ürününü kullanan var mı ? ürünün kullanım miktarları çok düşük yapraktan 25gram toprak altı 250gram bu miktarlar düşük değilmi
Lombirico yu kim satıyor ülkemizde. Satan bulamadım internetteBen geçen yıl 52 dekar mısırda damlama ile verdim Turşu kurmaya bidonu işe yarar gerisi beş para etmez Lombirico dan şaşmam benden uzak dursun.