iskender abi güzel calısma olmuş aranan kanı bulmuşsun Aynı renk de bir boya attın mı cillop gibi olur...
Resimleri birkerede yükleyemiyorum kusura bakmayın.
Abi 82 80 hakkıyla çekebiliyormu ? Vallahi çok güzel ekipman fakat ls ye acıyorum yerden yere vurur tohum yatagı hazırlamada ayçiçeği ve pancar yeri bozmada kullanmak için bire bir fakat insanı korkutuyor.Sayfamıza gelmiş hoş gelmiş.fakat boş gelmiş tabi burda yine biz trakklüp üyeleri devreye giriyoruz.amacımız tecrübe ve bilgilerimizi paylaşmak ya: traktöre yaptığım on ağırlık uygulaması tamamen minimum masraf ile sağlanmıştır.ayrıca27x8 =216 kg ayrıca mesnet ile birlikte 250 kg var.en son tarla uygulamasında 7 adet takıp gittim tarla sonu dönüşlerin de ön takımda hafiflik hissettiriyor.eve geldiğimde hemen 8. Ağırlığı da taktım.mesnedi 10 cm ileri alıcan tahmin ince şöyle tahminimce böyle falan filan ile olmuyor.bu çalışmayı yaparken bazı noktalarda kumpas kullandım.tahminle mahminle olmuyor.arkadaşıma ödünç verdim 82-80 tümosan bahçeden zor çıktı.
Senin ön agırlık toplam kaç kg ? Orjinal hali ileÇekmeye çekiyor da ön tarafa illaki ek ağırlık isyiyor