1litreye yakınNe kadar antifriz koydun
1litreye yakın
Ne kadar antifriz koydun
Peki komple suyu boşaltmak için sadece elimle gösterdiğimm hortum yeterlimiYetmez en iyi ihtimalle -5 dereceye dayanıklıdır o su.... o kadarda değildirde.... hadi öyle diyelim.... motor blok ve radyatör toplam 10 litre su alıyorsa en az 5 litresi antifriz olsun boşalt alttaki o büyük hortumu çıkar suyu boşalt ordan sonra önce anti firiz doldur... sonra su doldur... sonra traktörü çalıştır bi dolaş traktör ısınsın sonra rahat bir şekilde yat
İlaçlama pulverizatörünün pompasına antifiriz koymayan varsa koysun...
Motor bloğunda vana var orayı aç yoksa ceketlerdeki kalan su gene sıkıntı yaparPeki komple suyu boşaltmak için sadece elimle gösterdiğimm hortum yeterlimi
Diğer boşaltma yerini bilmiyorum bulamadım
Peki komple suyu boşaltmak için sadece elimle gösterdiğimm hortum yeterlimi
Diğer boşaltma yerini bilmiyorum bulamadım
Tahliye tapası nerde tam olarak abiMotor bloğunda tahliye tapası yani vana onu aç blok donmamışsa su gelirse sıkıntı yok bas marşa gelmiyorsa donmuştur
Geçmiş olsun ucuz atlatmissin
Bloğun sağına veya soluna bak sarı cıvata olurTahliye tapası nerde tam olarak abi
Geçmiş olsun ucuz atlatmissin
Abi suyu neden boşaltacaksın git sanayiye ölçtür derecesi azsa antifiriz ekle boşuna atma içindeki antifirizi hiç bir sıkıntı olmaz
Sormayın kulagıma küpe olduMotorda -20 C antifriz var.Kışa girmeden niye bakım yapmıyor sunuz.
Abi suyu neden boşaltacaksın git sanayiye ölçtür derecesi azsa antifiriz ekle boşuna atma içindeki antifirizi hiç bir sıkıntı olmaz
Sormayın kulagıma küpe oldu
Yaptıgım uygulamalardan sonra bir sıkıntı çıkmaz inş