Kolay gelsin. Bu şekilde sulama yapacaksanız şanzımanlı tip santrafüj kullanmanız daha mantıklı olur.
Kademesiz nasıl artıyor. Basınçlı sulamada kullanabilir miyiz bunuSağol kademesiz şanzımanlı zaten 1*3.5 oralı
Kaşıkların açısı mı değişiyorKademe kaşıklarla alakalı şanzımanlı değil
Kaşıkların açısı mı değişiyor
Kolay gelsin bereketli olsun bir sevdadır CNH [emoji170]
Siz kullanıyor musunuzDOMAK DKP 606 -806 modellerini öneririm
Siz kullanıyor musunuz
Abi domak 5544 çift kademe kullanıyorum 3000le 20tane atılgan tabancaya bastım tarla 100mt uzakta traktörü hem yormuyor hem de çok güzel basınç sağlıyor tavsiye ederimSiz kullanıyor musunuz
Kolay gelsin, 540 devir kullanmanız iyi olmuş, Boşta 1000 devirle su basmanın motora zararı olmaz.Basınç altında 1400 devir civarları öneririm, sizde denersiniz,1200 devir kullanılırsa yakıt fazla oluyor, yükte düşük devir kullanmak krank miline fazla yük bindirir ve yağlama miktarı az olur, her türlü zararlıdır.
Foto atsanaAbi domak 5544 çift kademe kullanıyorum 3000le 20tane atılgan tabancaya bastım tarla 100mt uzakta traktörü hem yormuyor hem de çok güzel basınç sağlıyor tavsiye ederim
Sağol hocam 5 metreden alıp 3 metreye döküyor 15 yıldır 54c newholland bağlıyorduk bir sıkıntı çıkmadı bin dada bir sıkıntı. Olacağını sanmıyorum