JOHN DEREE 5060E

Ynt: JOHN DEREE 5060E

john deere bayisinden aldıgım bilgiye göre maliyeti düsük sekılde orjınal kabinli modelleri kışa geliyor kısmette varsa tumosanı verıp almayı dusunuyoruz

arkadaşım ben idda ediyorum jondeere türkiye bürosu ve çalışanları bayi ve servisleri hepsi laf kalabalığı yaparlar alman üretimi hariç beş para etmezler e serileri hindistan üretimi dikkat

yahya link=topic=46523.msg467093#msg467093 date=1321037397' Alıntı:
arkadaşım ben idda ediyorum jondeere türkiye bürosu ve çalışanları bayi ve servisleri hepsi laf kalabalığı yaparlar alman üretimi hariç beş para etmezler e serileri hindistan üretimi dikkat
hindistan üretimi olunca ne oluyor parçalar yine almanyadan gelmiyormu sanki ona bakılırsa bizde sözde burda araba üretiyoruz o arabanın parçaları yine dışarsan gelmiyormu bizim yaptığımız sadece birleştirmek ufak tefek şeyleri üretiriz o ayrı...

tümosan çok iyi bir traktörmü John deere' e kötü diyebilmen için kanıtın olması gerekiyo çekersin fotoyu koyarsın bizlerde görürüz hak veririz 19 ülkede fabrikası olan bi marka bi almanyada bi hindistanda bi meksikadamı fabrikası var sanıyosunuz tümosan dediğin traktör fabirkasının en güçlü en teknolojik traktörü nedir 95 bg gücünde tasarım ve teknolojiden nasibini alamamış 12 ileri 12 geri 8195 modeli common rail bile yok motorlarında bide john deere ye bak 8R serisinin özelliklerini
http://www.deere.com/wps/dcom/tr_TR/products/equipment/tractors/8r_2011_series/8r_2011_series.page bu likten iyice inceleyin 409 hp güç üreten traktörlerini görünüz ve sonra konuşunuz e serisi ne gelince küçük çiftçiler için tasarlanmış ekonomik işlevsel dayanıklı bi traktör...