Aslı astarı nedir bilmek istedim facede dolanıyor bu lafÇekilirmi kardeşim [emoji5] senden böyle bi konu beklemezdim
Arkadaşlar böyle bi laf dolaşıyor var mı bilgisi olan?
Birazda piyasada dolasan laflara aciklik olsun diye actim konuyuKardeşim john deere türkiye den çekilmez aksine gün gün bayi açılışı ve traktör satışı yapılıyor şu an konya havzasında john deere ye dönüş yapan çiftçi miz kat kat fazla bu tür haberlere itibar etmeyin iyi akşamlar
Birazda piyasada dolasan laflara aciklik olsun diye actim konuyu
Çekilirmi kardeşim [emoji5] senden böyle bi konu beklemezdim
Bu gümrük vergisine neden takiliyor 6 serisi almanyadan geliyor euro ülkesi işteJohn deere için Türkiye pazarı geleceği belirsiz bir hale geldi. Aslında piyasaya 5000 serileriyle çok iyi girdi fakat ne var ki son zamanlarda euro ve dolar karşısında değer kaybeden TL. ithal traktörlerin alımını zorlastirirken,buna paralel olarak sürpriz bir şekilde gelen "gümrük vergisi zamların john deere için durumu dahada kötüye çevirdi.
John deere'in önünde 2 seçenek var
1-5000 serileri için montaj fabrikasını kurarak piyasada çok iyi olabilir.
2-montaja başlanmazsa 1 yılda iki elin parmağı sayısınca 6r premium satar ve 5e,m de ise piyasa tamamen kapanır.
Artık bu 2 seçenek arasında tercih yapmaları lazım çünkü 5000 serilerinin satışında büyük bir düşüş var. Bayilerin facabook sayfalarındaki satış paylaşımları hiç iyi değil.
Herşeye rağmen john deere'in ülke pazarında olması çok iyi olur. Olmaması büyük eksiklik olur.
Bu gümrük vergisine neden takiliyor 6 serisi almanyadan geliyor euro ülkesi işte
Bu gümrük vergisine neden takiliyor 6 serisi almanyadan geliyor euro ülkesi işte
Valla kampanya bile yaptilar hatta galeri önü massey doldu burda hatta buzim forum üyesi de degistirdi de kendi konu açsın ben söylemeyimBildiğim kadarıyla 6r bu zamdan etkilenmiyor.
Valla kampanya bile yaptilar hatta galeri önü massey doldu burda hatta buzim forum üyesi de degistirdi de kendi konu açsın ben söylemeyim
Valla kampanya bile yaptilar hatta galeri önü massey doldu burda hatta buzim forum üyesi de degistirdi de kendi konu açsın ben söylemeyim
Patlak eksoz sesini anlamadım ilk defa duyuyorum şu anJd nin şuanki temasından ben memnun değilim şahsen.kaputlara sıhmayan katalizörler.adblue sistemiyle genişleyen egzostlar.5 serisindeki patlak egzost sesi.(sırf bu ses yuzunden almaktan vazgeçtiğimiz 2adet5095m) kaputu kaldırınca inanılmaz teferruatla karşılan yeni 6 serisi motor.birde şuanki yeni çıkan 6m serilerinde arka teker ile çamurluk arası goze batacak kadar geniş boşluk bırakılması gorsellikteki zarifliğinide bozmaya başladı.jd toparlasın kendini artık