abi sizin şu amca oğlu nun facebook da kelebek etkisi diye uyelik ismi var sanırım bu resmi orda görmüştümramazanpullu link=topic=64043.msg722133#msg722133 date=1363885785' Alıntı:sağolun arkadaşlar
fiyatı hakkında bilgim yok özellik olarak kabinde süspansiyon yok önde süspansiyon var ful değil sağ tarafında ekranıda yok sağol mustafa yağmurlama burda olmasa olmazlardan hiç değiştirmeden sulanıyor havuçlar 1000 dekar havuç eken var komple döşeli
sağol bizim burda konya dönümü 2500 metre yere 18 tabanca gidiyorhayırlı olsun center control olmaması kayıp ama super makına
ana boru 5 dal borular 6 metreyse dekara 7 fıskıye düşer
sağol Allah bana nasip etmiyor ben yeşili değil maviyi seviyorumozaman amcangile hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansınlar.ALLAH sanada nasip etsin yeşil yeşil.....
öyle tek resim paylaşmaynan olmaz demiş oluyum vidolarıda bekleriz....
sağol fiyatını bilmiyorum normalde m6115 almışlardı sonradan karar değiştirdiler bunu aldılarHAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZA BELA VERMESİN .FİYATI NEDİR
sağol nail abi evet yıkama tesisini gezdiğimiz yerin bu makineRamazan, yeni JD hayırlı olsun, şu tesislerini ziyaret ettiğimiz kişilerin galiba
sağol hacimmet havuç damlama ile sulanır ama yağmurlama daha iyi oluyorAmca oğulların için hayırlı olsun abi paylaşım için teşekkürler,havuç damlamayla sulanırmı acaba?Çok boru gidiyor abi yav servet değerinde.
kelebek etkisi amcaoğlu değil de tanıdık akrabaabi sizin şu amca oğlu nun facebook da kelebek etkisi diye uyelik ismi var sanırım bu resmi orda görmüştüm
r serisi ile m serisi kasa aynıdır ama özellik olarak r daha güzel pulluk zaten daha önce vardı onu takıyorlarmotor şahanedir bizde de 6170 r var arasında ne fark oldugunu bılmıoyorum ama kasa aynı gıbı duruyor bı kac ayrıntı dısında ve motoro 6 lı 16 inç alsaydınız daha ıyı gıtmezmıydı tekerlekler bıraz genıs bu tıp motorlarda