Güzel bir karar olmuş , bu topraklarda mal satıp para kazanacaksan burayada yatırım yapıp insanımıza iş vereceksin benze haberler landini ve claas içinde vardı acaba ne aşamada kaldı?
Landini, İstanbul'da fabrika açmak üzere Ufuk abi. Lakin 50-75 hp arasında orta segment sayılabilir traktörleri yerli imal edecek bildiğim kadarıyla.Güzel bir karar olmuş , bu topraklarda mal satıp para kazanacaksan burayada yatırım yapıp insanımıza iş vereceksin benze haberler landini ve claas içinde vardı acaba ne aşamada kaldı?
Landini, İstanbul'da fabrika açmak üzere Ufuk abi. Lakin 50-75 hp arasında orta segment sayılabilir traktörleri yerli imal edecek bildiğim kadarıyla.
2000 lerin başında Hema endüstri aş.ile ortsklık olacaktı 20-25 30-35 ve 5000 serileri türkiyede üretilecekti.üretilemedi nasip kısmet inşallah JOHN DEERE, Güzel ülkemizde hakettiği yeri biranönce tekrar kazanır.hem ülke kazanır hem çiftçilerimiz kazanır.
Ali aga motor arıza yaptımı parça için çok beklemezsiniz artıkHadi inşallah
Batuhan ben daha beklemedim bekleyen de görmedim ama bazı parçalar hakkaten pahalı. Jd nin burda üretim yapmasını gerçekten isterim çok büyük bir firma yararı olurAli aga motor arıza yaptımı parça için çok beklemezsiniz artık
(İşin şakası) hayırlı olsun
Bizde sorun olmaz edirnede parçacılar var olmayan yerler için demiştim ama ucuzlarsa çok iyi olurBatuhan ben daha beklemedim bekleyen de görmedim ama bazı parçalar hakkaten pahalı. Jd nin burda üretim yapmasını gerçekten isterim çok büyük bir firma yararı olur