John Deere American Farmer Deluxe

Ynt: John Deere American Farmer Deluxe

Ben farmer delux yükledim fakay oyun ikonuna basınca bu yazı çıkıyo hata ayıklayıcı patch dosyasıda yüklü yardımlarınızı b ekliyorum saolunÇıkan yazı'Your game has encountered an unexpected condition and has crashed .Would you like to save a dump file to send to the development team?'sonra evet basıoyorum dump file save to 4.dmp çıkıyo kapanıyor..

erc17 link=topic=28.msg60045#msg60045 date=1217184440' Alıntı:
Ben farmer delux yükledim fakay oyun ikonuna basınca bu yazı çıkıyo hata ayıklayıcı patch dosyasıda yüklü yardımlarınızı b ekliyorum saolunÇıkan yazı'Your game has encountered an unexpected condition and has crashed .Would you like to save a dump file to send to the development team?'sonra evet basıoyorum dump file save to 4.dmp çıkıyo kapanıyor..

Başka bir bilgisayarda deneme şansınız varsa deneyiniz. Böyle bi hatayla hiç karşılaşmadım şimdiye kadar.

çok güzel oyun ama kilitli oyunları açtığımızda 2.bölüm hata veriyor giremiyorum yardım edebilirmisiniz lütfen

ARKADAŞLAR BEN BU SİTEDEN BAŞKA İYİ SİTE GÖRMEDİMM!!!!!

SELAMLAR BENDE INDIRMEKTE İSTEDİM AMA HATA VERİYOR SİLİNMİŞ YADA ENGELLİ DİYOR MUSTAFA KARDESİM YARDIMCI OLURSAN COK İYİ OLACAK

arkadaşlar ben oyunu yükledim winrar şifresini girdikten sonra ' ' çıkarma işlemine devam edebilmek için bu cilt gerekiyor ' ' yazıyor ' ' C:\Documents and Settings\Administrator\Desktop\JODEAMFADE.FO.Max.Payne.part2.rar ' ' bu yazıyor onun altındada tamam diyom kabul etmiyor. yardım ltf.