john deere 6820 VE EKİPMANLARI

Ynt: john deere 6820 VE EKİPMANLARI

ya kardeş yorumları okuyorumda ford_NH sankı motor kendınınmıs gıbı konusuyor. motor un ortaklık durumu fln mı var??

teşekkürler paylaşım için , 2006model 6920 satılık görmüştüm bende çok şaşırdım...Gittim sordum bayiye ,vatandaş krediyi ödiyememiş satışa çıkarmışlar ...bu şekild piyasaya düşebiliyor

ATA_NH ,Ya kardeşim senin pb çiftçi nin konularına yorum yazmaktan başka işin yok mu bu konularla yakından ilgileniyosun.....
Ayrıca insan kendi traktörünün ne yaktığını bilir ama bi kaç yüz (7-8) ml az söyleyince vatandaşlerımız yanlış öğrenmesin diye bunu kanıtlamak bazı vatandaşlarımıza düşer...

Ben yaptığım anket sonucu öğrendim
Soruyu direk olarak traktörün sahibine sordum sana deil
Hem sen değilmisin traktörün sahibinden iyi mi bilcen diyen...

Ford_NH link=topic=8772.msg99455#msg99455 date=1227389914' Alıntı:
Ben yaptığım anket sonucu öğrendim
Soruyu direk olarak traktörün sahibine sordum sana deil
Hem sen değilmisin traktörün sahibinden iyi mi bilcen diyen...

siz neyi tartışıyosunuz
gereksiz bi anket işte
Ford_NH sen benden iyimi bilcen traktörümün ne kadar yaktığını

pb çiftçi link=topic=8772.msg100561#msg100561 date=1227641555' Alıntı:
siz neyi tartışıyosunuz
gereksiz bi anket işte
Ford_NH sen benden iyimi bilcen traktörümün ne kadar yaktığını
Ben de çok gereksiz olduğunu biliyorum
Sen 1600 yakıyo diyosun, bende yakmaz kardeş yanlışlık yapma diye seni aydınlatmak için(ki ben de merakediyodum) anket yaptım. (Sendiyon 1,6 anket diyo 2-2,5)

Yeter arkadaşlar her konuda bir tartışma iki üç kişi arasında.Bunlar de belli kişiler.Nedir alıp veremediğiniz,bu forumun kuralları var.Herkes kurallara uymalı,lütfen daha saygılı olalım.İsteyn istediğine inanır,büyütecek uzatacak bir konu yok.İsteyen kurallara uyduğu sürece istediği konuyu anketi açar.Bu tartışma artık uzamasın.Aksi takdirde konu kilitlenecek.

kardeş bi alıp veremediğimiz yok sadece motor hakkında tartısıyoruz.

sende haklısın bu sıtenın kuralları var ,biz bu kuralları çiğnediysek farkında değiliz.

birdaha site kuralları ıcerısınde motorlar hakkında konusuruz...

ÇağRı link=topic=8772.msg101034#msg101034 date=1227783361' Alıntı:
Yeter arkadaşlar her konuda bir tartışma iki üç kişi arasında.Bunlar de belli kişiler.Nedir alıp veremediğiniz,bu forumun kuralları var.Herkes kurallara uymalı,lütfen daha saygılı olalım.İsteyn istediğine inanır,büyütecek uzatacak bir konu yok.İsteyen kurallara uyduğu sürece istediği konuyu anketi açar.Bu tartışma artık uzamasın.Aksi takdirde konu kilitlenecek.

tartışma onların yüzünden benim konumu neden kilitliosun

çiftci arkadaş fotolar güzel ama senin motor fiyatlarından haberin yok sanırım senin motor en fazla 75 bin ytl dir.bir de o motor un miyadı dolmuş 6000 ne demek ya pili bitmiş rekteve zamanı yaklaşmış alanın elinde patlar gibi hali var.senin motor degil 6000 saaat te olan motor bizde daha 99 model 4255 mf var, 3670 saatte ...cok aşırıı saat yapmış jd 75 e bile satmalarında imkan yok o saat te yanlış anlamayın sakın 6460 mf ler var 2005 3515 saat te 65 milyar istiyor istersen adreside yazayım ankara kazım karabekir er yılmazlar otomotiv inanmayanlar bulurlar bakarlar

karakule link=topic=8772.msg111905#msg111905 date=1229531868' Alıntı:
çiftci arkadaş fotolar güzel ama senin motor fiyatlarından haberin yok sanırım senin motor en fazla 75 bin ytl dir.bir de o motor un miyadı dolmuş 6000 ne demek ya pili bitmiş rekteve zamanı yaklaşmış alanın elinde patlar gibi hali var.senin motor degil 6000 saaat te olan motor bizde daha 99 model 4255 mf var, 3670 saatte ...cok aşırıı saat yapmış jd 75 e bile satmalarında imkan yok o saat te yanlış anlamayın sakın 6460 mf ler var 2005 3515 saat te 65 milyar istiyor istersen adreside yazayım ankara kazım karabekir er yılmazlar otomotiv inanmayanlar bulurlar bakarlar

sen yanlış anladın galiba fotlardaki motor 1500 saatte
arkadaş orda başka bi traktör hakkında fiyat vermiş
dediğin doğru 6000 saatte çok yıpranmıştır
ama benim taraktörün 100.000 ytlden aşşagi olacagını sanmıyorum
çünkü internette bazı ilanlara baktim 105 ile 110 arası deişio

Kardeş sana da sürekli muhalefetlik yapmış gibi olmayımda bu krizde sıfır traktörler 100,000lira
insanların sıfırı 130,000liralık, 4 yıl hor kullanılmış (fotorladan anladığım kadarıyla) traktöre ' ' 105-110 arası ' ' vereceği pek inandırıcı gelmedi...