Bilmiyorum artık ikisi arasında bayağı kaldım şuan.Ağır işte tam şase olması iyi olur.
Peki bunları Claas arion 430 cis sunuyormuÇelik şase, bir traktor de kesinlikle olmasi gereken bir özellik benim görüşüm bu yönde motor
Şase
Şanzıman
Diferansiyel
Kabin
Heryeri john deere patenti altında .
Hocam sizin sorunun cevabı kesinlikle
John Deere
Bu arion 430 cislar iyi değilmi yaniHocam sizin sorunun cevabı kesinlikle
JOHN DEERE
Merhaba claas bi harika mşlhh yeni aldım şşu sorun var neki yardımcı olurmusunBu motor ve şaşesidemi John Deere claasların arion serilerinin
Transmisyon yağ filtresi tıkalı olduğuna dair uyarı veriyor. Yağ filtresini temizleyin yada değiştirin.Merhaba claas bi harika mşlhh yeni aldım şşu sorun var neki yardımcı olurmusun
Çok tesekkrederimTransmisyon yağ filtresi tıkalı olduğuna dair uyarı veriyor. Yağ filtresini temizleyin yada değiştirin.
Ön difransiyel dörtçekerde iken kütürtü ses yapıyo bi ara yağ deişimi tavsiye ettiler deiştirdim kesti ama şimdi çok ses yapıyo söktüm baktım bişey yok ama dönüşlerde fena ses yapıyoMerhaba claas bi harika mşlhh yeni aldım şşu sorun var neki yardımcı olurmusun
Sorun neyden kaynaklıymış bulabildinizmiÖn difransiyel dörtçekerde iken kütürtü ses yapıyo bi ara yağ deişimi tavsiye ettiler deiştirdim kesti ama şimdi çok ses yapıyo söktüm baktım bişey yok ama dönüşlerde fena ses yapıyo