Deneme maksatlı gidildi.hem yer durumu hemde traktörü denemek için.çok yer çekmedik kuruydu.yağmurlardan sonra daha detaylı bi paylaşım yapacağım bu deneme olduğu için çok fazla çekmeye fırsatım olmadıTiller çekilmeden önce ve sonrasini gösteren foto olsa daha hora gecebilirdi. Paylaşım için teşekkürler.
Sağolasın Ercan teşekkürler iyi dileklerin içinMaşallah yeşil devlere.
Tekrar hayırlı olsun.
Kolay gelsin.
Güzel paylaşım. Kolay gelsin. Nasıl yeni eleman? Öbürküne göre fark var mı?
Sağolasın Mustafa.Bizim buralarda ektiler ama yağmur olmayınca faydası olmadı.yerler çok kuru.Bereketli olsun kolay gelsin. Yağmur bizdede yok kanola ekicez ama beklemedeyiz.
Eyvallah sağ olasınHeyy maaşallah Allah nazarlardan korusun.
Sağolasın adasım.Kolay gelsin
Sağolasın Serdarmaşallah kolay gelsin resimler çok güzel
Sağolasın kardesimKolay gelsin bereketli olsun iskender abi
Sağolasın İsmail iyi dileklerin için Allah razı olsun inşallah.Kolay gelsin İskender hocam, iki John Deere yan yana çok yakışıyor, bir de biçerdöver takımı tamamlamış. Kocaman bir Maşallah ve Allah utandırmasın diyelim.
Potinger de güç olarak bi fark olçemedim fark olarak.Şuan için ayırt ettiğim teknoloji farkı var.1,2,3,4 u kademe üzerine duğme ile olması kullanımda kolaylık sağlıyor.motor olarak da 6330 crd olması yakıtta cuzi Bi dusuk fark olur 6420 ye diye düşünüyorum.onun dışında kasa olarak tamamen aynı.guçte de tam olarak bir fark olacağını ummuyorum ama nadaslarda belli olucak artık.işler oldukça paylaşımlarını ekleyeceğimGüzel paylaşım. Kolay gelsin. Nasıl yeni eleman? Öbürküne göre fark var mı?
Aynen dediğim gibi çok buyuk farklar yok sadece kabin içi olarak modelle birlikte değişen birkaç ozellik var.onunda dışında zaten herşeyi aynı.Iki JD yi yan yana görünce de bu soruyu sormayı düşünüyordum. Erkan kardeşim benden önce davranmis
Dîger jd 6420 mi?
Ben 6330 crd olmasından dolayı cuzi Bi fark az yakar diye dusunuyotm yinede.Yakit konusun uygun ekipmanda 6420 daha az yakar gibi
Merdane havada iken daha derin mi işliyor toprağı