Fatih aramızda jd sevmeyenlermi var ne [emoji23][emoji23][emoji23]
Çok pis ezilmiş maxima [emoji23]
Çok pis ezilmiş maxima [emoji23]
Mecbur kalıyorsun biyerde bide takım elbise koydular ortayaTümosan tork:430n.m güç:115hp
JD115R Tork:540 n.m güç:115hp (+20hp)
Biri tekeri 430 ile biride 540 tork ile çeviriyor.İş beygirde değil tekeri ne kadar kuvvetle çevirebildiğinde.
Ben olsam muhatap alıp takmam bile.))
Yerli diye tabiki övünecez ,satın alacağız.Yalnız şu yerliyle ithal arasında ki fark artık biraz kapanmalı.şu kabin içi plastiklerden tut dökümüne kadar devasa farklar var.resmen türk çiftçisiyle dalga geçiliyor.tabi ki ithal alacağım.niye en iyisini en kalitelisini yapmıyorsun kardeşim.sen böyle ürettikçe ben ithalden şaşmam.kaliteli üretim diye bir dertleri yok.hep çalma peşindeler.bir vites topuzu nedir yav.ithal olan kalitelide yerli olan kalitesiz.sen bu kadar kalitesiz üretirken vatansever "yerlisever"oluyorsun.ben almıyorum diye yerli düşmanı oluyorum.siz daha iyisini yapana kadar ithal tercihe devam
Ismail abi dayimin lastikler sıfır daha petlas bende firestone diye bi lastik var lastik demeye bin şahit çok sert ve biçimsiz ha şu var toprakta dişli lastiğin avantajı olabilirSuda önemli asfal zeminde kavrama onemli tumosanin lastikler sert joendere lastikler yumusan Miclendir sert toprak zeminde bu çekişme değişir
Abi john amcanın işi yapışmak zaten sekecek değil ya [emoji6] [emoji6]Baksana fatih yapisiyo joendere cekerken yere
İnan dedim sen çekersin diye ama sonuçta olan oluyorBen olsam takmazdım kardeşim şöyle günlerde insanları kırmak hiç hoş değil tamam dayı çeker diyecektin [emoji1]
Savunma işi tarım işine benzemez abi şimdilik doğru bi karar. İlerleyen zamanlarda umarım kendini geliştirir tümosanTümosan artik iyice biter Alpay tank lara motor da üretemeyecek artik. Hisseler daha ilk günden yüzde 8 değer kaybetti.