Ynt: JOHN DEERE 60C 4 WD NASIL?
walla senın yorumlardan bizde pek bişey anlamıyoruz işte her cümlene karşılık bişeyler yazmaya çalışıyorum ama bu son samnırım bu muhabbet çok uzar çünkü sürekli farklı şeylerden açılıyor.. ve şu ana kadar jdnin ufak serilerinde sıkıtı war dusuncmın arkasındayım yani ama sende sadece jd yorumlarından vazgeç..eyup reis33 link=topic=56641.msg672343#msg672343 date=1356452527' Alıntı:oncelikle yazılarını daha okunaklı bir şekilde yazmanı oneririm ki evvelden bende hızlı yazınca iletisimde sorun yasyordum
6000 serilerini ben çok iyi bilirim onlar ayrı bir dünya burda 5e ile 6000 i karşılaştırmak saçmalık olur ben 6310 dan tut 6420 gibi kaya gibi makineleri kullanma şansım oldu zaten 6000 serisi ayrı bir dünya dır
evet new holland sizin çanakklede ozellikle 50bg de cok ozellikle lapsekide drum bizim tarsus kirlik yoresinde değişiyor bizim burdada kendi koyumden ornek vereyim 40 jd var 6 nh var. yore den yoreye değişir yani bizimde tamer değirmenci abim var uyelik acacak oda en yakın zamanda 5050e tek çeker 3.60 massey ve enter i var jd ve massey ile mersin organize sanayisinde 7/24 kontak kapatmadan çalışıyor kendi masseyden az cidden az yakıyor diye masseyyle fren le zorla indigi yeri jd ile bosa alarak cıkıyorum diyor ozellikle rampada massey 255 t takviye duserken 5050e cogu yerlerde seri 3 cogu yerlerde seri 2 diyor.