john deere 5625'i nasıl bilirsiniz arkadaşlar

Ynt: john deere 5625'i nasıl bilirsiniz arkadaşlar

john deere beni çok kaygılandırdığı için 2. tercihim olan case ıh jx80 aldım . iyimi ettim bilmiyorum ama bu motorun intercooler sayesinde veriminin arttırıldığını ve çok ekonamik olduğunu biliyorum ama keşke türk traktör daha güzel bi şanzuman kullansaydı enazından 16 ileri iyi olurdu. (jx80 20 ileri ama 8 i sürüngen olduğu için bi işe yaramıyor) teşekkürler.

atom karınca link=topic=36518.msg316569#msg316569 date=1292771187' Alıntı:
evet çok konforlu mercedes araba kadar konforu var içine hiç bir ses almıyor. güzel motor new hollandı devirir massey fergusona yetişemez.
şimdi birini kötüleyip birini övünce ne geçti eline ? Başka markalardan örnek vermeden belirtsen düşünceni...

kardeşim soruyorum sana şu anda üretilen motorlarda hiç kötü olan bi motor varmı? arkadaş burda soru sormuş nasıl die güzel motor harika motor mükkemmel motor ama ama ama diğer motorlara göre nasıl demeyide unutmuş. madem soru soruyorsun artık nasıl die soru sormayı bırak diğer motorlara oranlarla nasıl dee o zaman amacına ulaşırsın...

• Beğen
Tepkiler: Abd8914

Eğer gerçekten bu motoru almaya niyetın varsa hiç kimseye bişi sorma git al burda söylenecek her şey kafanı karıştıracaktır. Her motorun kendine göre + ve - leri var bunu kulanmadan anlıyamazsın....

kardeşim bak bence sen yanlış düşünüyorsun burda arkadaş sormuş nasıl bilirsiniz demiş, o motor hakkında ne düşünüyorsam söylemek en doğal hakkım haa ben eğerki yanlış bir bilgi veriyorsam o zaman karşı çıkman gerekir. ama ben düşüncelerimi söylüyorsamda saygı göstermeni isterim yani.
HEMDE JHON DEERE BOĞLACAK Bİ MOTOR DEĞİL YÜKSEK EMİŞ VE BOŞALTIM SİSTEMİNE SAHİP BİR TRAKTÖRDÜR.

yahya link=topic=36518.msg316566#msg316566 date=1292770156' Alıntı:
arkadaşlar kabin olarak eniyi traktör ama rampada boş dolu fark ettmiyor bayılıyor
Bak arkadaş ne demiş yorumunda.......... Şimdi konuyu açan arkadaş kime güvensinde karar versin insanlar ister istemez kafası karışıor !!!

hepinize teşekkür ederim. bizim buralarda john deere hiç yok nedense tutulmuyor , motor hacmi çok büyük olduğu (4.5)ve intercooler olmadığı için bu traktörün çok yakacağını söyledi çevremdekiler zaten benimde kaygılarım vardı jx 80 aldık 83 hp 320 nm tork 3 piston(2.9) bir traktöre göre çok güzel değerler bence.

yahya abinin yanlısı var yani bayılma degil o sonuçta makina 40 km hız hapıyor e haliyle her makina rampada biraz gevseklik yapar yalcın abiye çok tesekür ederim bence içimizde en dogru olanı söylemiş marka örnegi vermeden anlatalım sonuçta ikiside traktör farklılık tabi olacak bırakında o farklılıgı alan arkadas kendi gözüyle görüp kullansın karar versin

dogrudue kardes motorun güzeldir ha ama bu demek degil joh deereden üstün şimdi j deerenin motor büyük ama yakıtı kulanan arkadaslara sor sana anlatsınlar

qarizmatiqa link=topic=36518.msg316617#msg316617 date=1292776916' Alıntı:
hepinize teşekkür ederim. bizim buralarda john deere hiç yok nedense tutulmuyor , motor hacmi çok büyük olduğu (4.5)ve intercooler olmadığı için bu traktörün çok yakacağını söyledi çevremdekiler zaten benimde kaygılarım vardı jx 80 aldık 83 hp 320 nm tork 3 piston(2.9) bir traktöre göre çok güzel değerler bence.
motorun hayırlı olsun... diyicek bişey kalmadı anlş-*s

arkadaşlar bende 5725 2010 var ben 1 senedir kullanıyorum bu sorunu yaşıyorum bu benim deneyim gerisi sizlere kalmış ama kullanımı olsun vitesleri olsun çok rahat makine ileri gerisi debriyaşız çok rahat

Bayılma konusu çözülür pompa ayarı ile aynı sorunu yaşayanlar olmustu daha önce.Bizde kullanıyoruz (5820)memnunuz ama daha fazla performans bekliyodum.Adapazarına gittim orda ustası var 1.Bölge bayii ve servisi, (yanlız bu pompa servisi başlı başına) işinde profesyonel oldukları belli.garanti kapsamında ayarı yapılacak yakın zamanda götürücem ins.