eksantrik olayını biraz anlatır mısın? Hangi serinin parçası varsa parça kodu ve ne gibi fark oluyorKardeş merhaba. Bende de var 2012 buçuklu 5085m ben pompa ayarı yaptırıp eksantrik mili değiştirdim; fakat henüz denemedim. Nasip olursa yarın nadasa koşacağım. İlk kalkışta çok bayılıyordu. B-2 vites ile 4 lü 14 ayar pulluk çekiyordu. Şimdi ne olur yarın göreceğiz. Video atarım çekebilirsem.
5725 veya 6000 serilerinin eksantrik milini takıyorlar benimkine 6000 serisinin mili takıldı. İlk kalkışta bayılma yapmayacak ve b-2 ile sürdüğüm tarlayı b-3 veya b-4 ile sürebileceğim ve yakıtın düşeceği söylendi ama dediğim gibi henüz denemedim yarın deneyince fikrimi paylaşırım mesela önceden boş iken bile c-1 ile kalkarken stop edecek gibi oluyordu artık o yokeksantrik olayını biraz anlatır mısın? Hangi serinin parçası varsa parça kodu ve ne gibi fark oluyor
Benimde 5085 pompa ayarı ile turbo hibritlemeyi düşünüyorum eksantrik olayını duydum ama hangi serinin parçası takılıyor detaylı Bilgi bulamadım
Bizim serilerin egzantrikleri candır c-3 le bile rahat kalkar bi c-4 boğarak kalkar yada stop ettirir!Tavlı arazide 5625 le 4-16 pulluğu b-3 le kullanıyoruz pompa ayarı yapıldı5725 veya 6000 serilerinin eksantrik milini takıyorlar benimkine 6000 serisinin mili takıldı. İlk kalkışta bayılma yapmayacak ve b-2 ile sürdüğüm tarlayı b-3 veya b-4 ile sürebileceğim ve yakıtın düşeceği söylendi ama dediğim gibi henüz denemedim yarın deneyince fikrimi paylaşırım mesela önceden boş iken bile c-1 ile kalkarken stop edecek gibi oluyordu artık o yok
Bende pompa ayarı yaptırdım lda nın içerisinde diyafram gibi birşey söylediler o patlamış o değiştiBizim serilerin egzantrikleri candır c-3 le bile rahat kalkar bi c-4 boğarak kalkar yada stop ettirir!Tavlı arazide 5625 le 4-16 pulluğu b-3 le kullanıyoruz pompa ayarı yapıldı
Belliki bir sıkıntısı varmış yoksa aynı makina yapmaması gerekli umarım istediğin performansı alabilirsinBende pompa ayarı yaptırdım lda nın içerisinde diyafram gibi birşey söylediler o patlamış o değişti
Bugün denedim traktörümü gerçekten çekişte ve yakıtta gözle görülür derecede fark var. B-4 tavşan ile çamur toprakta gayet bayılma dan güzel bir şekilde çekiyor normalde 50 dekar da depo bitiyordu 42 dekar yer işledim son çeyreğe gelmedi ibreeksantrik olayını biraz anlatır mısın? Hangi serinin parçası varsa parça kodu ve ne gibi fark oluyor
Benimde 5085 pompa ayarı ile turbo hibritlemeyi düşünüyorum eksantrik olayını duydum ama hangi serinin parçası takılıyor detaylı Bilgi bulamadım
Teşekkür ederim güle güle kullanınBugün denedim traktörümü gerçekten çekişte ve yakıtta gözle görülür derecede fark var. B-4 tavşan ile çamur toprakta gayet bayılma dan güzel bir şekilde çekiyor normalde 50 dekar da depo bitiyordu 42 dekar yer işledim son çeyreğe gelmedi ibre