BİZ BY TRAKTORU A DAN ZYE İNCELDİK DNEDİK OLCUK EN AGIR İŞLERDE KULLLANDIK VE SEGMANINDA BİR NUMARAmustafagursacli link=topic=59677.msg645317#msg645317 date=1352096198' Alıntı:güzel..traktör ama ciddi kuşkularım var artık
Yaktığı mazot ölçülü müydü? Ne kadar yaktı ?mustafagursacli link=topic=59677.msg645388#msg645388 date=1352122083' Alıntı:sevgili arkadaşım ben bu hafta 5085 m ile 7 dekar dip patlatan 7 dekar çizel 7 dekarda tırmık çektim marka konusunda düşündüğüm tüm iyi niyetimi toprağa gömdüm yakıtı çok çok aşırı fazla ... ama hidrolik kumanda merkezi ile el gazı sadece çok hoşuma gitti
çağrı konu açacağım videosunuda yükleyimde orda detaylı anlatacağım ama korkunç...Çağrı link=topic=59677.msg645389#msg645389 date=1352122289' Alıntı:Yaktığı mazot ölçülü müydü? Ne kadar yaktı ?
mustafagursacli link=topic=59677.msg645391#msg645391 date=1352122892' Alıntı:çağrı konu açacağım videosunuda yükleyimde orda detaylı anlatacağım ama korkunç...
hocam ocak batırı benim makinanın 1.5 katını söyledim tarlada kaldıkhanoğlulu123 link=topic=59677.msg645392#msg645392 date=1352123478' Alıntı:bende jdnin az yaktığını düşünmüyorum çünkü bizim buralarda 2-3 tane var ve yakıtından şikayetçiler ( ayrıca tt50 den az ykacağını düşünmüyorum )
ama konfor olarak 10 numara bence ...
ben goLerimle gordum arkadasim tt50 den az yakti video ya bile cektiler gozumle gordu m turboda 5050e az yakti olcuk ben verileri soyluom beli seyler siz cok yakio dionuz neye gore cok yakio cifttede ilactada yakiti jd nin az kimse ezbere konusmasin sen 5105me yakiti fazla dion ama bzim burda abiler 9lu patlamayla 250donum yer surdu ler ve bu abilerde 8tane jd var(6630 2tane 4tane 5105m 1tane milenyo) hesapladilar 250 donuyerde donum basi 800gr mazot yakmis bunu ben deil kulannan abilerim soyluyor herkese gire bir karalama kumpanya si cikaracanizya bu kesinlikle fanatiklik deildir ben herseyi gozumle gordum tt50 den az yakti videoya cektiler videoyu bulablirsem atmaya calisirim gozumle gordu m kac yerde nh ile burdaki jd baiisi yakit denemsi yaptilar yazin nh yle erkuntla hattat la hepsindede jd az yakti gozumle test etti m bizi bu yore tarsus eshabi keyf kirlik yoresidir 13 koydurm 250 yi geckin john dere var nedense kimse bu trktorlerden ne yakitta ne cekiste sikayaet etmiorlar kullan bilio iste jd yi ben 2004 den beri con dere kullanicisiyim en hayret ettgim olay tekiradag con dere baisine gezmeye gitmistik fuar vardi karaevli fuari bainin yanina gittik servise bi 5403 geldi 2004 model bakima gelmis kulllan dayiya sordum nerde caliso bu dedi oda dediki aksa jentorlerinin sahibinin ciftliginde calisiormus ve orda 20tane jd varmis ve 5403 kac saatteydi biliomusunuz 30000 bin saat gozumle girdum hayret ettim inanmadim dayiya traktorun yanina gittim 30000saaatt anahtar vurulmamis bir servise gelip bakim yaptirmis arkadas bu fanatiklik deil gercekler kimse gelipde dunya pazarinda lider 175 senelik markY A camur atmasin lutfen benim gozlem lerim boyle.... bunalr gozlemdir yalan yada sisirme deildir. ...hanoğlulu123 link=topic=59677.msg645392#msg645392 date=1352123478' Alıntı:bende jdnin az yaktığını düşünmüyorum çünkü bizim buralarda 2-3 tane var ve yakıtından şikayetçiler ( ayrıca tt50 den az ykacağını düşünmüyorum )
ama konfor olarak 10 numara bence ...
allah allah servisin dedigi bizm efelere gecmio az yakio ve jd servislerinin cogu cok bilmis ve bi sorum var o servis bayinin yani plazadami yoksa sanayi dukkani olan bir usta mi ustalar isine geldigi gibi konusuyor bizm burdakilerde oyle baiiye bagimli olmaina rahmen ama john dere neye gore cok yakior ben neye gore az yaktini soyledim OLGU seklinde soyledim sace cok yakio dionuz biz test ettiklerimizi soyluyoruz atalar ne demis sozum meclisden disari MEYVE VEREN AGACİ TASLARLAR.......55-46 link=topic=59677.msg645452#msg645452 date=1352134350' Alıntı:başmakçı j.d servisinin dediğine göre jd ler mükemmel motor ama yakıtı fazla...
sanayide bir usta lakin deutz/same tümosan landini jd aklıma gelen bu markaların servisi dier markalar için bu lafı söylemedi.. banada sert yapmanıza gerek yok ben servisin dediğini söylüyorumeyup reis33 link=topic=59677.msg645466#msg645466 date=1352136991' Alıntı:allah allah servisin dedigi bizm efelere gecmio az yakio ve jd servislerinin cogu cok bilmis ve bi sorum var o servis bayinin yani plazadami yoksa sanayi dukkani olan bir usta mi ustalar isine geldigi gibi konusuyor bizm burdakilerde oyle baiiye bagimli olmaina rahmen ama john dere neye gore cok yakior ben neye gore az yaktini soyledim OLGU seklinde soyledim sace cok yakio dionuz biz test ettiklerimizi soyluyoruz atalar ne demis sozum meclisden disari MEYVE VEREN AGACİ TASLARLAR.......
55-46 link=topic=59677.msg645485#msg645485 date=1352141333 sanayide bir usta lakin deutz/same tümosan landini jd aklıma gelen bu markaların servisi dier markalar için bu lafı söylemedi.. banada sert yapmanıza gerek yok ben servisin dediğini söylüyorum [/QUOTE' Alıntı:yok kesinlikle size sertnyapmak istemiyorum k. bakmayin ama olculem seyleri bole sanyideki ustkarin cikarlari dorulutusunda olmasini istemiorum mesala bizm burdaki jd baisi satis servis yedek parca yapti cok guzel oldu onceden sanayi ustassiydi servis usta da usta olsa anca parca deistiryor neyse uzun lafin kisasi baii satis servis y parcayi kendi bunyesine alinca john deere i oven usta birden john deere dusmani oldu yani bu ustalara guven olmaz kesinlik le sert cikma gibi niyetim yok eger oyle algiladiysaniz k.bakmayin zaten burda bende olgulari belirtiyorum saygilar
teşekkür ederim çok saolun.ön ağırlıklar gerçekten sevimsiz ama işte gel gelelim bunu bu şekilde yaptılarsa mutlaka vardır bir bildikleri diyorum.bazen şurası neden böyle acaba dediğim yerler oluyor ama sonrasında muhakkak mantıklı bir şey çıkıyor karşıma.gocabolulu link=topic=59677.msg649817#msg649817 date=1353007327' Alıntı:Hayırlı olsun gerçekten çok sevimli bir traktör ön ağırlıklar hariç o ne çirkin ağırlık öyle. Daha önce hangi traktörü kullanıyordunuz ona göre kıyaslayabilirmisiniz?
hidrolikler ile ilgili bir sıkıntım yok çok şükür.kaldırma kapasitesi zayıf deniyor ama bu nerenin kaldırma kapasitesi anlamadım.şahsen ben 6060 kiloyu çok çok az gaz vererek romörktan kaldırıp boşalttım.çokta seri kaldırdı romörku.şanzuman yetersiz mi bilemiyorum ama bizim oralar dağ tepe olduğu için yani düz yol hemen hemen olmadığı için benim için rapmada daha iyi çekmesi daha önemli.düzde hız yapacak yerim olmadığı için rampası daha önemli.çok şükür onunla ilgili de sıkıntı yok.ama bakalım yakıt diyer donanımlar vs nasıl olacak ilerleyen zamanlarda sizler ile paylaşırım saygılar.gocabolulu link=topic=59677.msg650163#msg650163 date=1353083396' Alıntı:Güle güle kullanın belirttiğiniz gibi john derelerin e serisinde şanzumanın yetersiz olduğu söyleniyor kullananlar genel olarak yakıtından ve dayanıklığından çok memnun bizim burda birinde 5065 tek çeker var daha önce 255 t vardı 255 den az yakıyor diyo adam hidroliklerinden ve şanzumanı hariç süper bi traktör diyor...