Ynt: JD 5085M ÇALIŞMA SORUNU (Lütfen Yardım)
Ah Ahmet Abi Ahhhh, Bana Yaptıklarını Bir Bilsen Yusuf Abi, Dikkat Etmek Lazım Yoksa Çoktan Getirmiştim Traktörü Erzurum ' a..
Ne Yani Bizim JD ' demi Gevşedi .....Şaka Bir Yana Dediğini Dikkate Alacağım Olabilir.YUSUFTUYLUOGLU link=topic=70670.msg809933#msg809933 date=1386971655' Alıntı:üsame geçen gün gerçekten çok kötü don vardı bende sabah yolları açmak için deutz ' a bindim çalışmadı indim bi daha aşağı dediğin gibi filtreleri mazot tahliye hortumları aklına neresi geliyosa temizledim havasını aldım bi çalıştı iki dakika sonra tekrar stop etti. sonra öylesine çaresiz düşünürken elimde anahtar başladım o kısımda ne kadar sıkılacak civata alyan civata v.s. sıkmaya özellikle cam filtre var onu sıktım soğuk epey boşluk yapmıştı heryeri sıktıktan sonra aynı sıkıntıyı tekrar etmedi ..
ahaaaaa ahmet abiii
şaka şaka üsame aramızda kalsın bu konuda haklısın ahmet abi orada öğrendiğini servise kadar getiremiyor..
Ah Ahmet Abi Ahhhh, Bana Yaptıklarını Bir Bilsen Yusuf Abi, Dikkat Etmek Lazım Yoksa Çoktan Getirmiştim Traktörü Erzurum ' a..