Bakımdan sonra nasıl oldu senin traktör abi.John deere 5065e daha mantıklı. Şu an elimdeki 5065e ile bahçeleri 13'lü kazayağı ile sürüyorum.
Neden 5065e?
-Elektronik shuttle
-Elektronik PTO
-Elektronik E-lift
-Çamurluk Üstü E-lift kontrolü
-Mükemmel frenleme
-Geniş ve konforlu modern kabin
-Muhteşem manevra
-Segmentinin en iyi hidrolik direksiyon
Iyi sayılır. Yakıt biraz daha azaldı. Td110'nun 13'lu kazayağı ile engebeli bahçeleri sürebildim. Memnun bıraktı.Bakımdan sonra nasıl oldu senin traktör abi.
Türkiye genelinde yaygın servis ağı ve yedek parça mevcutturursusun yedek parçası varmı
Türkiye genelinde yaygın servis ağı ve yedek parça mevcuttur
Aynen çok güzel olurUsta mademki bayisin ve bu sitenin uyesisin biz hepimiz çifçi ve kullaniciyiz reklamini yapacaksan dogru yerdesin yalniz urunun iyi tanitmali tarla performansi yakiti kabin konforu vites secenekleri kuyruk mili deviri falan kapsamlı reklamini yaparsan senin adina iyi olur geniş bir kitleye ulasirsin yoksa karar senin
Bayi olmam çiftçi olmama engel teşkil etmez İsmail bey [emoji106] reklam için doğru yerdeyim evet fakat tarafsız olmak gerekir diğer üreticiler ve kullanıcıların yaptığı gibi övünmek ten ise bazı konularda çiftçiyi serbest bırakıp araştırmaya yöneltmek en doğrusu diye düşünüyorum videolar yükleyeceğim en kısa süredeUsta mademki bayisin ve bu sitenin uyesisin biz hepimiz çifçi ve kullaniciyiz reklamini yapacaksan dogru yerdesin yalniz urunun iyi tanitmali tarla performansi yakiti kabin konforu vites secenekleri kuyruk mili deviri falan kapsamlı reklamini yaparsan senin adina iyi olur geniş bir kitleye ulasirsin yoksa karar senin
Havalı fren+özellikleri nelerdir?
Site güncelleniyor bu nedenle bazı içerikler eksik görünebilir.Abim servis ağı bu kadar mı yoksa başka varmı varsa sizde paylaşın bilgilenelimEkli dosyayı görüntüle 39259