Mart ayındaki belediye seçiminden. Video daki SP nin adayı ama akp kazanmış.volkanuzel link=topic=79787.msg945483#msg945483 date=1418404178' Alıntı:Bu çok haber baya oldu cıkalı muhtar adayıydı galiba
nailyetek link=topic=79787.msg945478#msg945478 date=1418403748' Alıntı:Siyaset böyle bişey, bana para verseler, hatta Kubota hediye etseler yine söyleyemem milletin yüzüne baka baka..
Benim için en nefret ettiğim bir TÜRK vatandaşı en iyi bir abd liden kat kat üstündür.Kaldı ki sen bir BAŞBAKANI bir CUMHURBAŞKANINI bir amerikalıya köpek etmişsin.Böyle bir yoruma çok üzüldüm ve sinirlendim.İnsanları hiç sevmeye biliriz ama o Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı gibi çok kutsal makamlara en azından saygılı olmalıyız.zac link=topic=79787.msg945583#msg945583 date=1418434379' Alıntı:ulan sen kımsın lan usa basbakanı senı takıp edıcek senın basbakanını cumhurbaskanın boynuna kecırmıs zaten tasmayı bole vıdeolar cıldırtııro benı...
ulkemızı bolduklerındede bunu soluyebılecek mısısn merak edıyorum pkk solenle pyd torenle gecsın sen burda saygıdan bahset bu ılkeler bızım yanımızda olanlar için gecerlıdır karsımızda olanlar ıcın deıl bop eşbaskanını bı arastırın bakalım. bugun abdullan ocalan ımralıdan cıkıp kurdıstanı kurmak ıcın gorusmelere yapılıyor.. ya ayakkabı kutusundan cıkan paralar yetımın çiftcinin hakkı ya onalara ne demelı , rıza zarraf gibi bı soytarı dısarıda ...neyın saygısı be saygı mı kaldı artık vatan elden gıdıyor gitti zaten, neyse konuya daha fazla yorum yapmıyacam... herkesın kendı gorusu.İSHAK ÇAVUŞ AYDIN link=topic=79787.msg945598#msg945598 date=1418460275' Alıntı:Benim için en nefret ettiğim bir TÜRK vatandaşı en iyi bir abd liden kat kat üstündür.Kaldı ki sen bir BAŞBAKANI bir CUMHURBAŞKANINI bir amerikalıya köpek etmişsin.Böyle bir yoruma çok üzüldüm ve sinirlendim.İnsanları hiç sevmeye biliriz ama o Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı gibi çok kutsal makamlara en azından saygılı olmalıyız.
zac link=topic=79787.msg945622#msg945622 date=1418478301' Alıntı:ulkemızı bolduklerındede bunu soluyebılecek mısısn merak edıyorum pkk solenle pyd torenle gecsın sen burda saygıdan bahset bu ılkeler bızım yanımızda olanlar için gecerlıdır karsımızda olanlar ıcın deıl bop eşbaskanını bı arastırın bakalım. bugun abdullan ocalan ımralıdan cıkıp kurdıstanı kurmak ıcın gorusmelere yapılıyor.. ya ayakkabı kutusundan cıkan paralar yetımın çiftcinin hakkı ya onalara ne demelı , rıza zarraf gibi bı soytarı dısarıda ...neyın saygısı be saygı mı kaldı artık vatan elden gıdıyor gitti zaten, neyse konuya daha fazla yorum yapmıyacam... herkesın kendı gorusu.
iyide ben demokrası ıle gelmedı mı dıyorum konuyu farklı yonlere cekme.. yazdıgımı ıyı oku ve bana 5 10 sene sonra hak verıceksınız ama ıs ısten gecmıs olucakPOYRAZLI TALHA link=topic=79787.msg945626#msg945626 date=1418482893' Alıntı:Önce dinlemeyi öğrenmelisin o ne diyo sen ne diyorsun. Senin bahsettiğin kişiler ülkeye darbeyle zorbalıkla değil demokrasiyle gelen kişiler saygı duymak zorundasın.