İŞTE SAME FARKI....! izlemeniz önemle rica olur....

Ynt: İŞTE SAME FARKI....! izlemeniz önemle rica olur....

tevfik3 link=topic=835.msg154161#msg154161 date=1234460108' Alıntı:
arkadaşlar her şeyi boş verin sameyi süren de hata var al sürüngene çeksin nasıl çekiyosa görelim yüksek vites te kullanıyo tamam hafif olabilir ama gücsüz oldugunu göstermez ayrıca same dünyanın 3. en iyi traktörü seçilmiş nh hiç duymadık alanlarda 2 sende geçmeden geri satıyo.
bi new holanda bayiisinin önüne gittim her taraf 2 el nh.bide samenin bayisinin önüne gittim hiç same yok.
galerici sameyi kamyonla getiriyodu bakacaktık traktöre adam yolda satmış traktörü bu samenin tutuldugunu gösteriyor???
Hayaller alemınde dalmıssın gıdıyorsun objectıf ol brz ya NHyle kıyaslama bari TURKIYEDE kac NH kac same var ona gore ıkıncı elını dusun...Galerıler NHnın 2ıncı elını gozu kapalı alıyor getır bakalım senın sameyı alcaklarmı..

arkadaşlar her şeyi boş verin sameyi süren de hata var al sürüngene çeksin nasıl çekiyosa görelim yüksek vites te kullanıyo tamam hafif olabilir ama gücsüz oldugunu göstermez ayrıca same dünyanın 3. en iyi traktörü seçilmiş nh hiç duymadık alanlarda 2 sende geçmeden geri satıyo.
bi new holanda bayiisinin önüne gittim her taraf 2 el nh.bide samenin bayisinin önüne gittim hiç same yok.
galerici sameyi kamyonla getiriyodu bakacaktık traktöre adam yolda satmış traktörü bu samenin tutuldugunu gösteriyor???

Sürüngen viteste çekse ne fark eder ?
same bayılmış olsa tamam ama samede tıkanma yok onun için sürüngende çekmeye gerek yok...
Same Türkiyede kaç tane satmış ? NH ' nin tekbi modeli bile bırak Sameyi ŞahsuvarOğlunun toplam satışından daha fazladır...

slm arkadaşlar demekki traktörden bu kadar anlıyor arkadaş 55 lik sameye 70 lik diyor bak bakalım hava filitresi varmı 70 lik olsa olurdu.
ayrıca ordaki semyi süren adam bilmiyo sürüngen denilen bi vites var al sürüngene çeksin çeke biliyosa!!!

mazot yukarı çıktıkça sameler aranır bu kadar basit
geçen gün nh seminerine gittim misafir olarak ordaydım sordular orda bilir kişiye 6060 ,6040,6020 aralarındaki fark, fark yok farkı mazot pompası

poyrazlı diyorki same kaçtane satmış,nh çok eski uzelle beraber yıllardır sattılar yok tl yok tm yok ts yok d ,s vs hep böyle olmadımı tl dediler 100 hp dediler olmadı mf gold dediler bizi hep a o u s l d dedyip kandırdılar

samsunbafra link=topic=835.msg154487#msg154487 date=1234537867' Alıntı:
poyrazlı diyorki same kaçtane satmış,nh çok eski uzelle beraber yıllardır sattılar yok tl yok tm yok ts yok d ,s vs hep böyle olmadımı tl dediler 100 hp dediler olmadı mf gold dediler bizi hep a o u s l d dedyip kandırdılar

Önce yazdığın yorum döndü dolaştı sana tekrar geldi... şimdi açıkla bakalım...
Önceki yorumunda : her yerde NHnin 2. eli var diyordun...
-bende buna karşılık olarak NH ' nin satış oranı Şahsuvar oğluna nazaran kat kat fazla olduğunu söyledim...
-Sende buna karşılık olarak Trakmak ve Uzelin yıllardır Türkiyede satış yaptığını söyledin...
Yani Anlıcan Sende Benim Dediğime Geldin...

Bu video sitede neden bu kadar olay olduğunu söyle açıklayim : daha önce bikaç üye vardı, 75 Hplik samenin 100 Hplik NHye ve 95lik sameninde TS 110Ayı tarlada çiğnediğini çok iddia ediyorlardı ama Kanıt yoktu...
onlara kanıt olarak Erdem Arkadaşımız bu videoyu paylaştı...

Ben Same düşmanı değilim, gerektiğinde Sameyi savunurum (Erkunt-Same konusunada bakabilirsin...)
Benden Yaş Olarak Büyüksün Heralde Bi Kusurumuz Olduysa Affet...

büyükler herzaman affeder ,ama her taraftan üstüme gelindi benim senin kadar oğlum var bu ayarları siteye girmemi falan hep o ayarladı gözümle gördüğüm şeyleri paylaşamıyorum yahu same kırılsa neolur fend kırılsa nolur
ayıp değilmi.ben bu konuları çok severim ama doğru değerlendirmel lazım tamam bir hatam zetorda oldu herkesin traktörü kendine göre iyidir .ben bayii değilim herkes gibi köylü çiftçiyim demekistediğimi anla bu konularda bilgim var öyle ordan burdan alınma değil bafra sanai sitesinde bütün traktör servisleri beni tanır.kendini bilmez bir kaç kişi beniyargılıyamaz bana kimsenin hakaret etme hakkı yok benimde kimseye hakaret hakkım yok oyüzden artıları eksileri söylemek istedik bin ah işittik

samsunbafra link=topic=835.msg154648#msg154648 date=1234561350' Alıntı:
büyükler herzaman affeder ,ama her taraftan üstüme gelindi benim senin kadar oğlum var bu ayarları siteye girmemi falan hep o ayarladı gözümle gördüğüm şeyleri paylaşamıyorum yahu same kırılsa neolur fend kırılsa nolur
ayıp değilmi.ben bu konuları çok severim ama doğru değerlendirmel lazım tamam bir hatam zetorda oldu herkesin traktörü kendine göre iyidir .ben bayii değilim herkes gibi köylü çiftçiyim demekistediğimi anla bu konularda bilgim var öyle ordan burdan alınma değil bafra sanai sitesinde bütün traktör servisleri beni tanır.kendini bilmez bir kaç kişi beniyargılıyamaz bana kimsenin hakaret etme hakkı yok benimde kimseye hakaret hakkım yok oyüzden artıları eksileri söylemek istedik bin ah işittik

zamanla düzelir... yeni arkadaşlar bizi bizde onları pek tanımadığımız için böyle şeyler olur...
ilk zamanlar (4-5 ay öncesine kadar) bende birçok kişiyle kavga ettim, özellkile Okay Abi ile ama zamanla birbirimizi tanıdıkça herşey düzeldi... şimdi Okay Abi Favorim...

motorları amma sıkıştırdılar acaba hararetleri nereye kadar çıktı
sameci çızıden dışına çıkmayacaktı çünkü tarla sürerken her zaman farkındayım ilk evleği atarken motor rahat ve hızlı gider pulluğun ilk bıçakları batmaz çünkü bu da aynı o duruma benzemiş
çizide sıkıştırmış valtrayı

samsunbafra link=topic=835.msg158129#msg158129 date=1235378170' Alıntı:

Abi biz Same kötü demedik, dönemin Samecilerine olan tepkilerden dolayı bu konu açılmıştı...
onlar gitti konu bitti anlıcan...
Bişi sorcam Abi sen hem Same hemde Lamborghini kullanıcısısın, Same 95 aynı pullukta TS 110A Plus'ı çiğneye bilirmi ? daha önce Sameciler bunu iddia etmişti ama kanıt yoktu ellerinde...

şimdiki konuya hemen kulaktan dolma değilde bizzat şahidim .amca oğlunda same tap modeli 90 hp birde 7740 var birde ts 110 var şimdi çeltik altı sürerken same ford7740 peşinden ayrılmıyordu sordum nasıl oluyor böyle dedim 7740 ön difransiyel kilit sistemi yok dedi farkı orda dedi ts 11o 2. el aldılar ,ts110 da 7740 kadar çekmiyor diyo yorumunu sen yap.plusları görmedim ama inanmıyorum samenin plusu çiğniyeceğine

sameyi kimse almadığı için 2. eli az piyasada, alanın elinde kalıyo...

ayrıca video çok güzel, elinize sağlık...

hocam bu abartıdır 110 hp ile 82 hp kıyaslanmaz :)
yani traktörü bırak 110 tane at bağla yine çiğner 82 hp
ayrıca bunun markayla alakası yoktur