İşte Muhteşem TD100D Bluemaster'ım Geldi.!!!

Hayır lı olsun gule gule kullanın.Hidrolik yağın karışması vs sorun olacağını heleki arıza,çekişten düşme gibi sorunlar olacağını hiç sanmıyorum.şanzıman yağının çekişle hiçbir alakası yok.2012 de iki adet jx100 shuttle lı aldık.hali hazırda jd6420 ve 6330 da kullanıyoruz.hiç birinde hortumlarda kalan yağ gibi nedenlerle sorun yaşamadık.jd lerin arkaları hydro sistem olmasına rahmen oncelikle onlarda bile sorun olmadı.sadece eski traktorunuzun sanzıman yağı eski olabileceği için daha sıfır olan bi yağın içine karışmasın diye attırabilirsiniz.yinede birşey olmaz

hayırlı olsun güle güle kullan. yağ konusuna gelince başka traktörlerin yağlarının karışması iyi olmaz ilk etapta fren sistemini bozar sonra şanzımanı. power şatıl zaten yağ basıncı ile çalışan bir sistem yağdaki yabancı maddeler sistemin aksamasına neden olur. yağlarının aynı olması gerekiyor dikkatli olmalısınız.

Hali hazırda td95 kullanıcısıyım. Hiç ömrümde servise gitmedim. En yakın servis 68km uzaklıkta köye. Garanti olayında nasıl olur bilemiyorum 2 yıl boyunca bakımı kendim yapsam servis garanti dışı bırakır mı acaba.
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. .servis konusunda en yakın hangi servis varsa bakmak zorunda.bende case var. 65 km mesafeden gelip bakımlarını yapıyordu şimdi servis ilçemizede açıldı oraya yönlendirdiler orası bakıyor..yol parası fabrika veriyormuş galiba usta öyle birşeyler söylemişti..

Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. .servis konusunda en yakın hangi servis varsa bakmak zorunda.bende case var. 65 km mesafeden gelip bakımlarını yapıyordu şimdi servis ilçemizede açıldı oraya yönlendirdiler orası bakıyor..yol parası fabrika veriyormuş galiba usta öyle birşeyler söylemişti..
Servisi istediğin servise aldırabilirsin bizimki kırıkkaledekiler bakiyodu bireyden anlamıyor diye kaman yaptık

bu hidrolik yağı olayı hiç iyi olmadı. yeri geliyor eş dost ekipman istiyor. yeri geliyor harmanda başkalarından römork alıyoruz. diğer traktöre aynı çeşit yağı korarız o sorun değilde diğerleri inşallah sıkıntı çıkarmaz.
evet hep oluyor bunlar başkalarına ekipman veriyoruz alıyoruz ama ben fren disklerini yedim bu yüzden onun için mesela römork isteyen olursa traktörü de götür diyorum.

hayırlı ugurlu olsun yukarda bı abımız frenlerı etkılıo yazmıs tt td serısınn fren yaglarınn sanzımanla ılgısı yoktur kaputun altında kucuk bı deposu LHM yag kullanılır

ben de tt 55 var. damper kullanırken hidrolik pompası yağı şanzımandan alır. yani geri yağ gelince yağlar karışıyor büyük td modelleri farklı ise bilmiyorum bana 1500 tl ye patladı

Hayırlı olsun. Ben jd kullanıcısıyım yurttaşlardan aldım. Garantisi bitene kadar kuruş para almadılar sadece yağ filtresi mazot filtresi parası verdim bu konuda çok iyiler başka markalarda km başına bile para alıyolar garantili traktöre new holland öyle değildir sanırım sonuçta ülkenin en yaygın servis ağına en bol yedek parçaya sahip