Öncelikle hayırlı olsun kardeşim. .servis konusunda en yakın hangi servis varsa bakmak zorunda.bende case var. 65 km mesafeden gelip bakımlarını yapıyordu şimdi servis ilçemizede açıldı oraya yönlendirdiler orası bakıyor..yol parası fabrika veriyormuş galiba usta öyle birşeyler söylemişti..Hali hazırda td95 kullanıcısıyım. Hiç ömrümde servise gitmedim. En yakın servis 68km uzaklıkta köye. Garanti olayında nasıl olur bilemiyorum 2 yıl boyunca bakımı kendim yapsam servis garanti dışı bırakır mı acaba.
Servisi istediğin servise aldırabilirsin bizimki kırıkkaledekiler bakiyodu bireyden anlamıyor diye kaman yaptıkÖncelikle hayırlı olsun kardeşim. .servis konusunda en yakın hangi servis varsa bakmak zorunda.bende case var. 65 km mesafeden gelip bakımlarını yapıyordu şimdi servis ilçemizede açıldı oraya yönlendirdiler orası bakıyor..yol parası fabrika veriyormuş galiba usta öyle birşeyler söylemişti..
evet hep oluyor bunlar başkalarına ekipman veriyoruz alıyoruz ama ben fren disklerini yedim bu yüzden onun için mesela römork isteyen olursa traktörü de götür diyorum.bu hidrolik yağı olayı hiç iyi olmadı. yeri geliyor eş dost ekipman istiyor. yeri geliyor harmanda başkalarından römork alıyoruz. diğer traktöre aynı çeşit yağı korarız o sorun değilde diğerleri inşallah sıkıntı çıkarmaz.
hayırlı ugurlu olsun yukarda bı abımız frenlerı etkılıo yazmıs tt td serısınn fren yaglarınn sanzımanla ılgısı yoktur kaputun altında kucuk bı deposu LHM yag kullanılır