işte MF nİn GüCü Bu OlSa GeReK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: işte MF nİn GüCü Bu OlSa GeReK

aksazli link=topic=63434.msg712625#msg712625 date=1362344259' Alıntı:
lan bebe sen kimsinde kime rezil diyorsun. malın önde gideni, kaç defa uyarı aldın hala utanmıyorsun. ismin değişsede cismin aynı bu hakaretleri o rezil kelimesini etmesen dumayacaktın. kardeşim bu yönetim nerde. adam 1000 tane üyelik yaptı hala burda ortamı germesine izin veriyorsunuz !!!!!!

arksım dogru konus benı zorlarma

Arkadalar mf devri bitti.. Biraz yenilikçi olun ayrıca 6 yıldır nh kullanıyorum bir kere bile servis ve sanayi görmedi traktörüm yalan söylemeyin Allah aşkına... Mf nin arkası hafif boşuna Nh ile kıyaslamayın... Mf nin 265 in çektiğini fiat 480 köpek gibi çeker sizde biliyorsunuz itiraf edin :)

addriian link=topic=63434.msg713893#msg713893 date=1362517717' Alıntı:
Arkadalar mf devri bitti.. Biraz yenilikçi olun ayrıca 6 yıldır nh kullanıyorum bir kere bile servis ve sanayi görmedi traktörüm yalan söylemeyin Allah aşkına... Mf nin arkası hafif boşuna Nh ile kıyaslamayın... Mf nin 265 in çektiğini fiat 480 köpek gibi çeker sizde biliyorsunuz itiraf edin :)

çok ilginç bir bakış açısı. ama mf denilince akla 265 gelmesi daha da ilginç. sanırım çevreniz farkı modeller görmemenizden kaynaklanıyor.

Çağrı: kilit vurmayı unutmuşsun ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...