işte benim td 80 d tanıtım videosu

Ynt: işte benim td 80 d tanıtım videosu

kızmayın ama motor 3silindir 80bg çabuk bayıldığı kesin 80bg 4silindir gibi performansı yok... direksiyon ayarı olsa bile td serilerinin sabitleme mekanizması hemen bozuluyor...mavi renk işin içine giriyorsa başında derde giriyor ;)

ark.. yanılmayın motor cabuk bayılmıyor rampada gidişi çok iyi ama samenın yerını tutmuyor bıde samenın lastkler incedı bunlar kalın batmıyor bu same hemn oyardı altını bu dewmlı gidiyor oyma die bşi yok yakıt konusuna gelelım dha 2 hafta oldu yakıtı ne kadr anlıyamadım ama deposu çok iyi 260 tl lik mazot aldı içinde de wardı ama bılmıyorum tam olarakk kaç lt alıyorr balya flan için çok iyi yanınızda bidon tasıma derdı yokk same 140 tlye doluyordu tam boş oldugu zamn

emrah roman gibi yazılar yazıyorsun ama romanlar bile olumlu iyi şeyleri yazıyor sen şunu aklına sokki same 5 para etmeyen piyasa tutulmayan bir traktör ben o traktörün içini biliyorum boştan yere masal okuma ;)

@emraht75' arkadaşım same same deyip ortalıgı bublandırma markada kötüleme..tmm begenmiyorsan adam gibi soruldugu zaman güzelce anlatırsın böyle marka kötüler gibi durup durup msj yazmazsan ii olr..

slm bizde bi td80 aldık daha 2 hafta oldu ve zannedersem sizde tavukçuluk yapıonuz. Bizde tavukçuluk yapıoruz kemalpaşada bayramoğluna romork yaptırıyoruz derinlik 1 metre boy 3 küsür en 2 metre tek dingil çift lastik damperli bu devre sonunda yani 1 ay sonra kemreyi atarken fotolarım romork haftaya gelcek bende td nin marifetini ozaman görcem ama motor küçümsenecek bi motor değil kendini belli ediyo zaten

same 5 para etmıyen bı motor diyen ark. atom karınca samenın 75t ince lastik şuan 83 bin tl die biliyorum ben samenın ıkıncı elını satsan o resimdeki fergusonu alır her halde 50bntl ye gitti benim traktörüm 2006 modeldı lastikleri sıfırlanmıştı satma sebebimz buydu ince lastik oldugu için lastikler büyüktü ve pahalı

atom karınca sen şimdi forumdan gir sameye 277g la same 75 clasıc çekişmesi war izle same kaç para ediyomus, 277 goldun kuyruk mılınden agırlık mesafesı kadar motor war mudurnu ovası konyadan sonra çiftçilikte 2 sırada gel gör heryer same massey 1000/1 ayrıca bu traktörüde küçümseyen yok mfden iyi benm köyümde 4 tane war senın traktörn gibi olanlardan adamlar traktörün koltugunu kullanmıyor yukardan aşa giderken adam fren pedalının üstünde dikiliyolar 2007 motorn freni tutmuyor:))

kardeş sen o gibi nedenlere bağlıyorsan traktörü git bi passat araba al o daha rahat ... ona kaldıysa senin traktöründe tip bile yok.. 200 serilerinin nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama senin o traktörünü 3.075d arka arkaya bağla senin traktörü dinlemez bile. ;)

atom karınca link=topic=36927.msg320831#msg320831 date=1294180205' Alıntı:
kardeş sen o gibi nedenlere bağlıyorsan traktörü git bi passat araba al o daha rahat ... ona kaldıysa senin traktöründe tip bile yok.. 200 serilerinin nasıl birşey olduğunu bilmiyorum ama senin o traktörünü 3.075d arka arkaya bağla senin traktörü dinlemez bile. ;)
same daha kaliteli masseyden... hafife alıncak birşey değil...

Tucano340&Arion520 link=topic=36927.msg318018#msg318018 date=1293157064' Alıntı:
kızmayın ama motor 3silindir 80bg çabuk bayıldığı kesin 80bg 4silindir gibi performansı yok... direksiyon ayarı olsa bile td serilerinin sabitleme mekanizması hemen bozuluyor...mavi renk işin içine giriyorsa başında derde giriyor ;)

fendt211vario.jpg

Nasıl olmalıymış peki artık birçok şey değişiyor teknoloji ilerliyor. Fent'te 3 silindir 110bg traktör üretmiş new holland 83bg üretmiş çokmu.

reallion link=topic=36927.msg322015#msg322015 date=1294490135' Alıntı:
fendt211vario.jpg

Nasıl olmalıymış peki artık birçok şey değişiyor teknoloji ilerliyor. Fent'te 3 silindir 110bg traktör üretmiş new holland 83bg üretmiş çokmu.

Tucano340&Arion520 link=topic=36927.msg322039#msg322039 date=1294494272' Alıntı:
bunu tekrardan niye alıntı yapıyorsunki fendt claas vb motorlar nh ye göre çok ayrı bir konuma sahip ;)
ya tabiki sahip ama NH ta onlardan kötü kalitede bi traktör değil.3silindir diye ön yargılı yaklasman yanlış bence onu demek istedim

reallion link=topic=36927.msg322045#msg322045 date=1294495020' Alıntı:
ya tabiki sahip ama NH ta onlardan kötü kalitede bi traktör değil.3silindir diye ön yargılı yaklasman yanlış bence onu demek istedim
td 80 madem çok motor önce 80-66 dt yi çeksinde görelim ondan sonra rahatça konuşun kardeşim....

kırmıtlık link=topic=36927.msg322091#msg322091 date=1294500483' Alıntı:
kardes fend ney yaw bıde 110 bg traktor yapmıs kım alıpta onu kapının onune traktor dıe koyar
valla fiyatı uygun olsunda kimler koyuyo kapısına görürsün :)

Bu alana bir cevap yazın...