50 buyukbasa 26 biraz fazla ama daha ucuza çalışan bulunmaz gibi benim çevremde hep 25 veriyor sayıyı biraz artirsan kontör ve internet kimeHayvan bakan çalışanların ücretleri aylık ne kadar? Kaç hayvan için ne kadar veriyorsunuz.
Biz su an 26 veriyoruz . 50 buyukbaş 1 adam
Yemek işciye ait.
Internet bana , kontör kendisinde. Yemek vermiyorum. Aylik 3000 lira civarı erzak alıyor.50 buyukbasa 26 biraz fazla ama daha ucuza çalışan bulunmaz gibi benim çevremde hep 25 veriyor sayıyı biraz artirsan kontör ve internet kime
O şekilde çalışan eleman varsa zaten 45 Bin maaş verirler. Buralardakiler günlük 3 hat 4 hat pazarlığı yapıyorlar demekki yöreye göre değişiyor. Baktım olmuyor tek elemana düşürdüm bende girdim sulamayaSözüm meclisten dışarı geneldir köyde çoban kalsan zor evlenirsin tarim ve hayvancilikla uğraşanlar toplumda itibarsizlaştirildi kendi evladina asgari ücreti bile cok görürsen afgan cobana 2 asgari ücretin fazlasini verirsin adamlar birlik olmuş kaçak gelmek icin 3 ay yol yürumüş cevremde gördüğüm sabah inek akşama kadar boru balya akşam inek boş zamanlarinda şurayi temizle bunu taşı onlarda bu çalisma şartlarini biliyor ona göre ücret istiyolar
Zam yerine güncelleme diyorlar, fakat zam diyende yalan demiyor, rahmetli Levent Kırca skecinde zamcık diyordu, eee yüksek enflasyonda düşük oranda güncellemeyede en uygunu bencede rahmetlininkiydi, çünkü olması gereken oranda zam yapılsa zam yaptık diye övünürler, o zaman zam kelimesi rahatsız etmez, aksine övünmek için özellikle kullanılır.bundan sonra zam yasaklansın...
Bir ekmek 300 gr 15 Tl idi eve üç ekmek alınıyordu , gramaj 240 olunca dört tane alıyoruz.bundan sonra zam yasaklansın...
60 gram zamlanmışBir ekmek 300 gr 15 Tl idi eve üç ekmek alınıyordu , gramaj 240 olunca dört tane alıyoruz.
60 Lira verince düzenleme olduğunu anlayabildik.60 gram zamlanmış
Çobanı bilmemde sucu yevmiyeleri bizim orada dönüm hesabıyla hasattan sonra yapılır.Çoban çalıştıran yok herhalde!!!