İRTEM KANATLI SULAMA MAKİNAMIZI TESLİM ALDIK

Ynt: İRTEM KANATLI SULAMA MAKİNAMIZI TESLİM ALDIK

bende zamanında 125 lık ve 75 lık vardı satana kadar baya ugrasdım almıssında hayırlı olsun dıyelım ama soyledıklerı gıbı pratık degıl hattı actın suladın yer degısdırırken makara ıcınde kalan su kanatlar camurdan cıkacak oyle 1 kısının yapacagı iş degil

Arkadaşlar otomatik sulama makinası alacağım fakat tamburlu sistem mi yoksa lineer mi daha iyi lineer sistem taşınabilir mi

benim bildigim lineer sistemler sabit oluyor. Tasinabilir bir sisteme ihtiyaciniz var ise tamburludan baska secenek yok gibi. Onun da tasinmasi cok kolay bir is degil, zira 4mt yukseklikte, icerisinde 2.5 ton su olan bir makina soz konusu. Sezon acildiktan sonra icersindeki suyu bosaltmayi gerektirmeyecek sekilde plan yapmak ve sulama suresince de makinanin tarlada guvende olmasini saglamak gerekebilir bolgeye gore.

masseysuper90 link=topic=81910.msg973354#msg973354 date=1424382837' Alıntı:
Arkadaşlar sağolun daha iyisi sizlerin olsun 62.5 bin lira pancar sulayacagız .teknik olarak güzel bir makina.epey araştırdım kalite teknoloji yönünden iy geldi. Hız kontrolü elektronik.kullanan arkadaşlar daha iyi bilir.Mart ayı sonunda ekinleri sulamaya başlayınca pratiğide göreceğiz.kanat açıklığı 45 m boru 110 luk 500 m

kuyunuzun ozellikleri, kapasitesi nedir acaba ? Sadece kanat kullanacaksaniz kapasite fazla gelebilir.