İrtem Gübreli Ara Çapa Performans Videosu

yılmaz kardeşim gürşah ile konuya üzüldüm ,hayırlısı olsun . bir gün belki ziyaretine gelirim .

bu bal konusunu merak ettim türkiyenin çok yerinden ballar getirtiyoruz imkanımız var . kara kovansa bende isterim UĞUR22 nicli üyeden nerenin balı şu anda evde 3,4 çeşit karakovan bal var .ama yine alırım .makinalar konusunu da hayırlı haberlerini bekliyorum .
Erol bey balın bir özelliği yok .Trakya balı yüzde 90 ı ayçiçek gerisi diğer bitkiler.Burada her zamanki gibi yine Ylmaz beyin nezaketi ve inceliğini görüyoruz...Kendi üretimimiz yani arılarımızın balı ulaşımıcözersek sizede ulaştırmak isterim..

Eline emeklerine sağlık Ylmaz abi . Çok uğraşmışsın. İnşAllah emeklerinin karşılığını alırsın.

Sen makinelere yenilikleri yap. Ben takipteyim.

1. Ara çapa .

2. Gübre Serpme .

3.Buğday mibzeri.

4. Havalı gündendi ekme makinesi :D

Bunların hepsini değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu saydıklarımı İrtem den almam için sebepleri öğrenirsem sevinirim :D Konuşuruz bir ara.

(Bu arada videodaki işçilik güzel ama daha da geliştirmeniz lazım. İşçiliğe vereceğim not 10 üzerinden 5.5 :D )

• Beğen
Tepkiler: LORD59
Eline emeklerine sağlık Ylmaz abi . Çok uğraşmışsın. İnşAllah emeklerinin karşılığını alırsın.

Sen makinelere yenilikleri yap. Ben takipteyim.

1. Ara çapa .

2. Gübre Serpme .

3.Buğday mibzeri.

4. Havalı gündendi ekme makinesi :D

Bunların hepsini değiştirmeyi düşünüyorum.

Bu saydıklarımı İrtem den almam için sebepleri öğrenirsem sevinirim :D Konuşuruz bir ara.

(Bu arada videodaki işçilik güzel ama daha da geliştirmeniz lazım. İşçiliğe vereceğim not 10 üzerinden 5.5 :D )

Ha ha bu iyiydi :D

Yılmaz abi Türkiye'de bu tip makinalar üretip bu şekilde profesyonel görüntüler alıp çiftçiliği bu derece profesyonel hale getirdiğiniz için ayrı ayrı herkese teşekkür ederim. Allah razı olsun sizlerden. Çok gururlandım yolunuz açık olsun