İnternette düşük hıza ceza

Ynt: İnternette düşük hıza ceza

benimki ttnet ' ti türknete geçtim 6gb Tı şimdi kotasıza geçtim rahat ettim 55 lira faturası war.sınırlıda 60-70 lira fatura geliyordu bay-*s

ttnet kota aşımlarında fazla fatura gönderiyor iyi takip edin fazla gelirse gidin dilekçe verin telekoma sonraki faturanızdan düşüyorlar 2 defa başıma geldi daha sonra elveda dedim ttnete ve uydunete geçtim tavsiye ederim

bende arıyorum guncelleme falan diolar gene aynı.degısen bısey yok.ilk 4 mgb la basladım yetmedı.6 mgb ta cıkardık gene fatura 60 tan asa gelmedi.sımdı ıkı aydır 12 mbgyt 39 tllik tarıfedeyım. bakalım neolcak.

kopmadan ve hızdan dolayı ,telefon etmekten bıktım ..birde 444 lü hat zaten fazla yazıyor.üstüne üstlük birde telefonda 10 dk bekletiyorlar ..en son acaip derecede kızdım .telefonda biraz sert konuştum .ondan sonra olabilcek en son hızda şimdi kopmada çok nadir oluyor .aylık 55 tl ödüyorsam internetim kopamaz ve yavaşta olamaz .

vale link=topic=52912.msg549039#msg549039 date=1330362348' Alıntı:
kopmadan ve hızdan dolayı ,telefon etmekten bıktım ..birde 444 lü hat zaten fazla yazıyor.üstüne üstlük birde telefonda 10 dk bekletiyorlar ..en son acaip derecede kızdım .telefonda biraz sert konuştum .ondan sonra olabilcek en son hızda şimdi kopmada çok nadir oluyor .aylık 55 tl ödüyorsam internetim kopamaz ve yavaşta olamaz .
Bravo. alk-*s