İmalat Bizim İşimiz ...

Ynt: İmalat Bizim İşimiz ...

römorklar çok güzel fiyatlarıda çok güzeldir :( ama bizim buralara gitmez gitmez derken biz pancar da bi traktör kömulunce diger traktörle römork a dayanır iteriz bu römork olsa itmeye kıyamaz adam :D

8 tonluk römorklarda 16-14 şase iyi olmaz diyorlar esnemesi lagzım diyorlar dogrumu

8 ve 10 tonluk dönerli römorkların şaselerine 140 lık npu demiri yeter,10 tonluk yapılan römorklar 15 tonu kaldırır,önemli olan römork un ,gerekli yerlerini takviyeli yapmaktır, mesela makas dikmeleri kısa kullanılan römorkların ,şase eğmesi,ve yatması kolay olur, araya denge kolu atılırsa, kasayı 2 noktadan değil,3 noktadan tutar , bu kasa daki sallanmayı alır, yana devrilme riskini azaltır, babaların,yatakları takviyeli yapılırsa ,zincir takmayı unutsanız bile babalar açma yapmaz, kapak kafalarına 30*10 lama demiri, kullanırsanız kapak kolay kolay eğilmez, damper liftini yeni çıkan boğazdan keçeli ,crome kaplamalı, lift takarsanız hem daha hızlı kalkış,iniş hemde tonajlı malzemelerde güvenli doldur boşalt yaparsınız, kasa yapılırken sac da şöyle bir özellik vardır; sac a ne kadar çok köşe yaparsanız o kadar sağlamlaşır,dikkat ederseniz seçilen römorklarında babalar,kapaklar,etekler,çok köşelidir,,,, kalite ayrıntıda gizlidir,,,

ESERLER güze.ama ankara yenikentdede bir firma mükemmel yapıyor fuarda gördüm işçilik kalite güzel.

Cumartesi inşallah Konya ' ya seçilen romörk ' a sipariş vermek için gideceğiz fiyat açıkcası biraz yüksek geldi inşallah kullanırken sıkıntı çekmeyiz çift dingilli 12 tonluk yaptıracagız

Ben Seçilen le görüşmüştüm fakat biraz sıkışıklardı biçime yetişmeyecekti Oruç aldım Sivas ta baya var fakat eksik bir nokta var dingili çok geride yapmışlar yükün 4 te 3 motora biniyor buda motoru çok çırpıyor fakat seçilenin dingili tam yerinde belki 5-10 cm daha geri olabilirdi motoru fazla çırpmaz kalitede iyi bence

erdal600 link=topic=45533.msg473982#msg473982 date=1321981389' Alıntı:
Ben Seçilen le görüşmüştüm fakat biraz sıkışıklardı biçime yetişmeyecekti Oruç aldım Sivas ta baya var fakat eksik bir nokta var dingili çok geride yapmışlar yükün 4 te 3 motora biniyor buda motoru çok çırpıyor fakat seçilenin dingili tam yerinde belki 5-10 cm daha geri olabilirdi motoru fazla çırpmaz kalitede iyi bence
Nerde bayii ?

Arabalarınız çok güzel hocam. Fiyat verme imkanınız var mı acaba.Özelden de yazabilirsiniz sorun yok. çift dingilli damperliler ve 3 dingilli (2+1) lerin mesela. Teşekkürler.

Konu baya eski arkadaş devam ediyormu acaba?

Römork fiyatları kabaca genelde..

Vasat römorklarda tonajı 1 tl yani 10 tonluk 10 bin tl..

Özellikli, donanımlı istedikçe, 1,5 tl/ton civarıdır..

arkadaşlar römork imalatımız SERAY RÖMORK OLARAK DEVAM EDİYOR,
yeni telefon numaramız 05436837153, ayhan usta

römorklar gerçekten iyi görünüyor bence edirne civarında bayilik düşünmelisiniz buralarda çeltik üretimi yaygın büyük romorklara ihtiyac var ve bazı markalarda 1 ay romork bekleyenler oluyor