Yagmur basladi suan rahmet yagiyorSabah iki üç damla attı kesti merkezde yağmur yk tu işe gelirken
Yagmur basladi suan rahmet yagiyorSabah iki üç damla attı kesti merkezde yağmur yk tu işe gelirken
Evet afiften çileştiriyor yemeğe girerken yoktu çıkarken başlamış hayırlısıyla yağsın her yer kuruduYagmur basladi suan rahmet yagiyor
Allah bereketli mahsul nasip etsin bu evdeysen üre vermek bana mantıklı gelmedi aslında Amonyum sülfat tercih ederdim ben olsam erken dönemde kükürtlü azot her zaman iyi gelir tüm bitkilere
bende ilk ure uygulamasini yaptim 8-10 kg civari. saat 5-6 arasi yagmur basladi gubreler eridi. Insallah bu hafta ulke geneli guzel yagis alir.
Bereketli olsun Erdem abi buğdaylar artık kardeş yapmaya başlar birde bu kuraklık sona erse [emoji264][emoji264]
Bereketli olsun Erdem abi buğdaylar artık kardeş yapmaya başlar birde bu kuraklık sona erse [emoji264][emoji264]
Erdem bereketli olsun bende çok düşündüm atmayı ama daha toprakta çıkmayanlar var diye ay sonuna karar verdim. Bende 3 e bölüyorum. 10-15-10 üre yapçam duruma göre nitrat düşünüyorum.
Bereketli olsun. İnşallah emeklerimizin karşılığını alırız.Herkese hayırlı işler bu yıl üreyi 3 e böleceğim ilk partı bugün attım dönüme 8 kg. Allah bol yağış verir inşallah [emoji112]Ekli dosyayı görüntüle 54962Ekli dosyayı görüntüle 54963Ekli dosyayı görüntüle 54964Ekli dosyayı görüntüle 54965Ekli dosyayı görüntüle 54966