Çinko sülfatı amino asitlerle berber kullanıldığında harikalar yaratıyor.Boşuna dışardan ithal çinko diye alıpta kazık yemeyin...
Kaliteli ürünler bol yagmur ile buluştuğu zaman güEl sonuçlar oluyorÇinko sülfatı amino asitlerle berber kullanıldığında harikalar yaratıyor.Boşuna dışardan ithal çinko diye alıpta kazık yemeyin...
Bereketli olsunBende attim bugun humikcan i ot ilacı ile birlikte
Sağolasın amin inşBereketli olsun sadan kolay gelsin
Sağolasın hepsini ayrı ayrı sulandırıp holderde karışım yapıyoz ester sıvı gübrelerin değerini kırıyor diyorlar ama esterin ot öldürme mantıgı doping etkisi var hepimize bereketli bir sezon olur inşKolay gelsin usta bereketli olsun bende ester çinko hümik ve üreyi eritip tanka karıştırmayi düşünüyorum nasil olur
Bereketlisi olsun bende atmaya başladım ama çok kurak gidiyor toprak iki parmak çatlamış vaziyette onun için bıraktımKaliteli ürünler bol yagmur ile buluştuğu zaman güEl sonuçlar oluyor
Bereketli olsun
Sağolasın amin inş
Sağolasın hepsini ayrı ayrı sulandırıp holderde karışım yapıyoz ester sıvı gübrelerin değerini kırıyor diyorlar ama esterin ot öldürme mantıgı doping etkisi var hepimize bereketli bir sezon olur inş
SağolasınKolay gelsin.
Sağol inş abiKolay gelsin şadan..
Bereketli bir sezon olur inşallah..
Sağol Sizin ekinler iyidir geçen hafta güzel yagmur aldınız pas ilaçına gerek olmucak gibi bu sene görkem ek gübre atcak oluyorduk 26 lık vazgeçtikVay şadan Akam kolay gelsin bereketli olsun pas ilaci atiyomusun?
Kolay gelsin bereketli olsun inşallah
ustam o nasıl bir kuraklık o şartlarda buğdayın gayet iyi benceBizdede öyle lastik çektigimiz yerler çatlak var birde kaba ot olunca olmayan tavı otlar çekmesin diye gaz verdik maşallah ekinler güzel inşallah bol bereketli yağmurlar nasip olur hepimize
Sağolasın
Sağol inş abi
Sağol Sizin ekinler iyidir geçen hafta güzel yagmur aldınız pas ilaçına gerek olmucak gibi bu sene görkem ek gübre atcak oluyorduk 26 lık vazgeçtik
Sağolasın amin hepimize bereketli sezon olur inşallah
Güzel abi ekinler bide erken ektik onun faydasi, gecen yil pas vardi ekinler büyüktü taptancak diye atmadi biİmkiler bu yilda ayni sonuçla karsilasmayalim diye aldirttim lazim olmaz mi diyosun pas ilacini [emoji23]
İnş lazım olur be görkem şerefiye yağmur alıyor ) ekinler kışa iyi girdi ise mantar ile etkili olanlardan alsaydın soğuklar kök bogazı etkiliyor 20 Nisan geliyor eskişehir klasiği