İlaçlama makinemin memeleri eski tipti tejeet damla kesicili memeyle değiştirdim
Farkı homojen bir ilaç dağılımı rüzgarlı havalarda da ilaç atma imkanı fiyatına gelince damla kesicili meme 9.50 rüzgarlı havada atim ucu 6.50+ kargo bedeliGüzel olmuş. Farkı nedir? fiyatı nedir?
Güzel olmuslar güle güle kullanın. Hangi siteden aldınız?Farkı homojen bir ilaç dağılımı rüzgarlı havalarda da ilaç atma imkanı fiyatına gelince damla kesicili meme 9.50 rüzgarlı havada atim ucu 6.50+ kargo bedeli
Teşekkürler sağolun agroer diye bir firmadan aldimGüzel olmuslar güle güle kullanın. Hangi siteden aldınız?
Sağolasin damlatma olan memelerin sibop kapakları gevşek olabilir sıkın birde öyle deneyin komşunun makinesinde de aynı sorun vardı duzeldiHayırlı olsun güle güle kullanın. Aynı firmanın gövdesini ve memesini bu sene bende taktım. Sıra sonunda bazı memelerde damlatma oluyor sizdede oluyor mu?
Sağolasin damlatma olan memelerin sibop kapakları gevşek olabilir sıkın birde öyle deneyin komşunun makinesinde de aynı sorun vardı duzeldi
Elle sıktıktan sonra damlatmadiSiz diş bitene kadar mı sıktınız. Elimle sıktıktan sonra boru anahtarıyla birkaç tur daha attırdım başka da sıkmadım diş bozulacak diye.
Hayırlı olsun.birde bunun dörtlü olanı var tekli olandan farkı ne ?İlaçlama makinemin memeleri eski tipti tejeet damla kesicili memeyle değiştirdim
Dörtlü nun farkı 4 tane atim ucu var farklı şekillerde püskürtme ve farklı miktarlarda su kullanıyor diğeri de fiyat farkiHayırlı olsun.birde bunun dörtlü olanı var tekli olandan farkı ne ?
Dörtlü nun farkı 4 tane atim ucu var farklı şekillerde püskürtme ve farklı miktarlarda su kullanıyor diğeri de fiyat farki
önemli değil1 aydır şu cevabı kimse veremedi arkadaş ilaçlama makinası imalatı yapan adama bile sordum bu dörtlü ne işe yarıyor diye o bile bilmiyor sağolasın öğrenmiş olduk
Yeni makine alacaktım bende ama bakim yapıp kullanmaya karar verdimHayırlı olsun bende bu sene degistirmem lazim pompa eski basinci vermiyor onada bir bakim sart gibi
selamün aleykum arkadaşlar ilaçlama makinalarına hava basılıyormuş neden ve ne kadar hava basılmalı