Tercihler iyidir mal kaliteli agrotegin resimlerini atarimTesekkur ederimde bu asili tipinde siralo acilma yok yano kollari acmak icin makina uzernden kumanda etmelyim ben traktpr hidrolignden acmak istedm bu sebeble parlayani tercih ettim
Tercihler iyidir mal kaliteli agrotegin resimlerini atarimTesekkur ederimde bu asili tipinde siralo acilma yok yano kollari acmak icin makina uzernden kumanda etmelyim ben traktpr hidrolignden acmak istedm bu sebeble parlayani tercih ettim
Ortu altı yaş sebze işi yapıyoruz 50 tane seramız var bizim de ekmek teknesi seralar tankerde o yüzden hortumlu ve sabit üzerindi pompa büyük kanatlanır tip ve turbo kasirga denilen sistem agratek cekili tiplere montaji cok kolay herseyi planlayarak yapmıslar tek bir amac icin uretim yokAllah kazasiz kullanmayi. Nasip etsn bahce tarimi uyguluyorsunuz herhalde
Ortu altı yaş sebze işi yapıyoruz 50 tane seramız var bizim de ekmek teknesi seralar tankerde o yüzden hortumlu ve sabit üzerindi pompa büyük kanatlanır tip ve turbo kasirga denilen sistem agratek cekili tiplere montaji cok kolay herseyi planlayarak yapmıslar tek bir amac icin uretim yok
Eyvallah Abim muhabbetin hasi wp orda bi grubumu var linkinde paylasmilardi burda gelrsen bekleriz AbiGuzel dusunulmus sizede bol kazanclar sohbetin guzeldi
Eyvallah Abim muhabbetin hasi wp orda bi grubumu var linkinde paylasmilardi burda gelrsen bekleriz Abi
Bizim oğlan garajina girdi
Parlayan bu konuda kendini aştı. Trakya bolgesinin geneli parlayandır bence. Ethem arkadaşım hayırlı olsun makinan. Güle güle kullan. Kırklareli ne giderken karşılaşırsak axos un arkasında görürüz makinanı yakından.