İlaclama makinesi alicaz tam otomatik bizim buralarda parlayan tercihimizdir ancak agroteki gordum begendim kullanan varmi dusunceleriniz?
İlaclama makinesi alicaz tam otomatik bizim buralarda parlayan tercihimizdir ancak agroteki gordum begendim kullanan varmi dusunceleriniz?
Fiyatı ne kadar acaba ve karıştırıcı var mı kanat açıklığı kaç metre ve açılırken tek koldan kumanda edilebiliyor mu memelerde damla kesici falan...
Fiyat 14 agrotek 15500 parlayan parlayanda 4 meme var agrotekte 2 parlayan tek. Koldan aciliyor agrotek kumandasi var onunla aciliyor karistirici yok
Ben bugün gaziantep fuarında parlayan tam otomatik 18 metre tek meme miksersiz italyan pompa olanı sordum fakat kanatları kapanma şekli normaldi piramit ya da arka tarafta düz bir şekilde toplanandan değil fiyatına 17 bin lira diyorlar buna karıştırıcı eklenirse 1100€ fiyat farkı biner dediler ama benim hoşuma gitti açıkcası makine
Parlayanin iste o gordugunuz ayni makine duz kanatli 15 metrelik birda 15.500
Ben agrotek'i hiç araştırmadım ama dediğim gibi benim hoşuma bu parlayan ve önalların alfa serisi gitti yani alınabilecek makineler bunlar gibi geliyor bana gerçi önalların yanlış hatırlamıyorsam pompaları kendi üretimleriydi
Kararimizi 15 metre full elektro otomatik karistirici ve yikayicili parlayandan yana sectik az once anlastik hayirlisi bakalim bilgileriniz icin tesekkurler agrotekte sirali toplama sistemi olmadogindan tercih etmedik
Kararimizi 15 metre full elektro otomatik karistirici ve yikayicili parlayandan yana sectik az once anlastik hayirlisi bakalim bilgileriniz icin tesekkurler agrotekte sirali toplama sistemi olmadogindan tercih etmedik
Bide keşke kule kısmı daha yüksek olsaydı
20 bin tl fiyat kollar sirayla harelet ediyor tek tel degl
Hayırlı olsun tekrardan uygun almışsınız burda ki bayii bu fiyatın 3-4 bin lira üzerinde fiyat istiyordu
Agrotek cekili tip 1000 lt hortunlu kullaniciyim uzerinde annovi rebemver 105lt/dk 4 pemranblu diyaframli pompa var malzeme kalites olara cok iyi deeigim makinın bos agirligi 680 kg ve bursa fuarında stantlarını ziyarete gittim 2014 8000 tl ye aldım aynı makina uzerine ufak rotuslar yapmslar var 2 senede sadece 8500 gibi bir fiyat dediler ve eklemwler tam istedigim gibi bilgi almak icin 0536 945 2246 numaradan wp uzerinden konusabiliriz gozu kapalı oneririm makinayı.
Agrotek cekili tip 1000 lt hortunlu kullaniciyim uzerinde annovi rebemver 105lt/dk 4 pemranblu diyaframli pompa var malzeme kalites olara cok iyi deeigim makinın bos agirligi 680 kg ve bursa fuarında stantlarını ziyarete gittim 2014 8000 tl ye aldım aynı makina uzerine ufak rotuslar yapmslar var 2 senede sadece 8500 gibi bir fiyat dediler ve eklemwler tam istedigim gibi bilgi almak icin 0536 945 2246 numaradan wp uzerinden konusabiliriz gozu kapalı oneririm makinayı.