Bilmiyorum bende onu soruyorum12 metrelik kollara ilave uzatma takma şansınız yok mu
Araziler çok parçalı açıp kapama zor iş ve malum buğdaylar ekildi 3 m lik makine ile tarla içi izi kaç turda bir bırakıyorsun bizim gübre 15 m onda sıkıntı yokBizde 3m likle ekiyoruz ilaçlamada 12 metre
Sınır kenarlarını ekerken makinanın yarısını kapatıp sağ tekerin basması gereken izi sol tekere alıyoruz tam denk geliyo gübre kovasıda 12 metreye ayarlı
Siz de de 12 metre olup yan meme ekleyip 15 yaptınızyapsanız
Ustam şuan için pek mümkün değil ama foto ve fiyatını atabilir misinDaha önceden bendeki makineye kanatların ucuna 1,5 metrelik eklemeler yapmıştım. Ama basınç tarlaya götürme tarla başında ekleme gibi sıkıntılar yaşadım. Onu satıp 15 m kollu 1 tonluk aldım. Bunu satıp otomatik almayı düşünüyorum. Düşüncen varsa görüşelim
Bugün ilaç atmaya gittim ilk tarlanın etrafını dönerken sadece izden biraz dışarı çıkıp attım sınıra erdirmek için öyle döndüm sonra normal izden gittiğimde sıkıntı olmadı kapattı izli ekim de 3 gidip 4 te iz bıraktım 15 m için 5 te mi iz bırakmak gerekiyordu acaba ve bu şekilde gübre 15 m ye ayarlı sınkıtı olur muşekilde
Tarlanın etrafını ekerken eğer 15 metre iz bırakmak istiyorsanız 3 te iz bırakmalısınız orta yerlerde 5 te iz bırakmanız gerekiyorBugün ilaç atmaya gittim ilk tarlanın etrafını dönerken sadece izden biraz dışarı çıkıp attım sınıra erdirmek için öyle döndüm sonra normal izden gittiğimde sıkıntı olmadı kapattı izli ekim de 3 gidip 4 te iz bıraktım 15 m için 5 te mi iz bırakmak gerekiyordu acaba ve bu şekilde gübre 15 m ye ayarlı sınkıtı olur mu
Etrafını 3 üncü turda iz bıraktım onda sıkıntı yok ama tarlanın içini 4 te bıraktım bu da 15 m gübre atarken sıkıntı çıkartır mıTarlanın etrafını ekerken eğer 15 metre iz bırakmak istiyorsanız 3 te iz bırakmalısınız orta yerlerde 5 te iz bırakmanız gerekiyor
5. Turda birakman gerekiyordu üst üste gelir olmaz gübre makinasına 12 metre attirirsan sorun olmaz biraz daha düşük devirde kullanın gübre atarken yada fitil i biraz uzatın benceEtrafını 3 üncü turda iz bıraktım onda sıkıntı yok ama tarlanın içini 4 te bıraktım bu da 15 m gübre atarken sıkıntı çıkartır mı