İlaç pompası ilave kol

Elimizde 12 metrelik ilaç pompası bulunmakta ve bu sene yeni aldığımız 3m lik makine ile izli ekim yaptık ilaç pompasını da 15 metre ile değiştirme gibi bir şansımız maalesef bulunmuyor böyle bi sorun yaşayan var mı varsa çözümü nedir şimdiden teşekkürler

mrb hocam sanayine ilaç bompaları ile uğraşan birini bulup ona yaptıracaksın.Uzunköprü'de sanayine topçu tarım var ilaç bompaları ile uğraşıyor.ben orada daha önce 1 metre uzattırdım. ancak memelerin bağlı olduğu demir kolları da uzattırmalısın.Sen bir fiyat al ondan sonra karar verirsin

Bizde 3m likle ekiyoruz ilaçlamada 12 metre
Sınır kenarlarını ekerken makinanın yarısını kapatıp sağ tekerin basması gereken izi sol tekere alıyoruz tam denk geliyo gübre kovasıda 12 metreye ayarlı

Bizde 3m likle ekiyoruz ilaçlamada 12 metre
Sınır kenarlarını ekerken makinanın yarısını kapatıp sağ tekerin basması gereken izi sol tekere alıyoruz tam denk geliyo gübre kovasıda 12 metreye ayarlı
Araziler çok parçalı açıp kapama zor iş ve malum buğdaylar ekildi 3 m lik makine ile tarla içi izi kaç turda bir bırakıyorsun bizim gübre 15 m onda sıkıntı yok

Daha önceden bendeki makineye kanatların ucuna 1,5 metrelik eklemeler yapmıştım. Ama basınç tarlaya götürme tarla başında ekleme gibi sıkıntılar yaşadım. Onu satıp 15 m kollu 1 tonluk aldım. Bunu satıp otomatik almayı düşünüyorum. Düşüncen varsa görüşelim

parlayanlar da en sonda yana yana doğru püskürtenler var öyle yok mu?
onları açsanız yahut ekleme yapsanız.
bizimde aynı ama kapatıyor.

Daha önceden bendeki makineye kanatların ucuna 1,5 metrelik eklemeler yapmıştım. Ama basınç tarlaya götürme tarla başında ekleme gibi sıkıntılar yaşadım. Onu satıp 15 m kollu 1 tonluk aldım. Bunu satıp otomatik almayı düşünüyorum. Düşüncen varsa görüşelim
Ustam şuan için pek mümkün değil ama foto ve fiyatını atabilir misin

En uçlara. Yanlara doğru püskürten başlıklar var her iki tarafa takarsaniz 2 metreden fazla atar. 15 metre mesafeyi çok rahat kapar. Aynı şekilde bende uzun bı zamandır kullaniyorum.

Bugün ilaç atmaya gittim ilk tarlanın etrafını dönerken sadece izden biraz dışarı çıkıp attım sınıra erdirmek için öyle döndüm sonra normal izden gittiğimde sıkıntı olmadı kapattı izli ekim de 3 gidip 4 te iz bıraktım 15 m için 5 te mi iz bırakmak gerekiyordu acaba ve bu şekilde gübre 15 m ye ayarlı sınkıtı olur mu

Bugün ilaç atmaya gittim ilk tarlanın etrafını dönerken sadece izden biraz dışarı çıkıp attım sınıra erdirmek için öyle döndüm sonra normal izden gittiğimde sıkıntı olmadı kapattı izli ekim de 3 gidip 4 te iz bıraktım 15 m için 5 te mi iz bırakmak gerekiyordu acaba ve bu şekilde gübre 15 m ye ayarlı sınkıtı olur mu
Tarlanın etrafını ekerken eğer 15 metre iz bırakmak istiyorsanız 3 te iz bırakmalısınız orta yerlerde 5 te iz bırakmanız gerekiyor