İki tane var birini satıyorum
ahmet5959 23.06.2017 #23 8500 tl ye ben aldım yerli pompa değil italyan pompa var bu makinede fiyatı bunun için yüksek serkan sen nereden
8500 tl ye ben aldım yerli pompa değil italyan pompa var bu makinede fiyatı bunun için yüksek serkan sen nereden
Alexander 24.06.2017 #27 serkan123' Alıntı: Hayrabolu lahana köyü Genişletmek için tıkla ... Serkan,Ahmet ve ersoy var abi kardeş.ersoy benim arkadaşım.
serkan123' Alıntı: Hayrabolu lahana köyü Genişletmek için tıkla ... Serkan,Ahmet ve ersoy var abi kardeş.ersoy benim arkadaşım.
Alexander 24.06.2017 #28 serkan123' Alıntı: Hayrabolu lahana köyü Genişletmek için tıkla ... Serkan,Ahmet ve ersoy var abi kardeş.ersoy benim arkadaşım.
serkan123' Alıntı: Hayrabolu lahana köyü Genişletmek için tıkla ... Serkan,Ahmet ve ersoy var abi kardeş.ersoy benim arkadaşım.
Gürcan Koç 24.06.2017 #30 serkan123' Alıntı: Hayrabolu lahana köyü Genişletmek için tıkla ... Serkan abi bizde lahana tarım krediye bağlıyız alışverişi ordan yapıyoruz. Lahana'dan Kahveci Zeki nazlı'nın oğlu Serkan nazlı komşum olur.
serkan123' Alıntı: Hayrabolu lahana köyü Genişletmek için tıkla ... Serkan abi bizde lahana tarım krediye bağlıyız alışverişi ordan yapıyoruz. Lahana'dan Kahveci Zeki nazlı'nın oğlu Serkan nazlı komşum olur.
YUSUFTUYLUOGLU 24.06.2017 #31 hayırlı satışlar... umumiyete açılan konularda.. daha anlayışlı ve sakin ak lazım.