PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İhanet? Salaklık? Beceriksizlik? Fakirlik?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="meraklibiracemi" data-source="post: 1233791" data-attributes="member: 77290"><p>Ben katılıyorum size. Bizim köylümüz herşeyi çok biliyor. Bizim orada en az eylüle kadar yeşil meralar var. Orman içi yüksek çamlardan oluşan meralar var herdem yeşil yani. Adama diyorum ki simental hakiki holstein veya etçi bi hayvan besle tohumla. Yok diyo onun veteriner masrafı çok olur. Adamın 90 dönüm kuru arazisi var yaşı genç çoluğu cocuğu yanında biri ford 3000 kullanıyor öteki Massey 135 kullanıyo yıllardır bir adım gidemedi. Beslediğide bizim karasığır. Et vermez süt vermez. Diyorum 30 tane bundan bakacağına 10 tane ki güçleri yerleri meraları 50 ye bile yeter yok diyor başka birşey demiyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="meraklibiracemi, post: 1233791, member: 77290"] Ben katılıyorum size. Bizim köylümüz herşeyi çok biliyor. Bizim orada en az eylüle kadar yeşil meralar var. Orman içi yüksek çamlardan oluşan meralar var herdem yeşil yani. Adama diyorum ki simental hakiki holstein veya etçi bi hayvan besle tohumla. Yok diyo onun veteriner masrafı çok olur. Adamın 90 dönüm kuru arazisi var yaşı genç çoluğu cocuğu yanında biri ford 3000 kullanıyor öteki Massey 135 kullanıyo yıllardır bir adım gidemedi. Beslediğide bizim karasığır. Et vermez süt vermez. Diyorum 30 tane bundan bakacağına 10 tane ki güçleri yerleri meraları 50 ye bile yeter yok diyor başka birşey demiyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Besi Hayvancılığı
İhanet? Salaklık? Beceriksizlik? Fakirlik?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt