PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
İlaçlama ve Zirai Mücadele
Humikcan sonunda atıldı.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftçi sam" data-source="post: 1127766" data-attributes="member: 75144"><p>Teşekkür ederim, sizinde bereketli olsun, bende 5-10 litre suda karıştırıp döktüm fakat bazı tortuları memeleri tıkadı, memeleri söktüğümde içindeki filitrelerde ince parçacıkları vardı, her seferinde yıkayıp hava tutup tekrar taktık depoya su doldururken, fazla sorun olmadı ama yinede dediğiniz gibi ayrı kapta karıştırmalı ince bir süzgeçten geçirerek dökmeli garanti olması için. Bu sene acemilik durumu var makine ilk defa çalıştı... Ot ilacı için aldığım yer öyle tavsiye de bulundu, HOLDER kaç ltlik diye sordu, 800 lt 40 dekara göre dekara 1 lt ester 1 kutu granland koyulacak dedi. Artık hayırlısı fazla ot gözükmüyor... Son yağmurlara göre elimde ikinci uygulama için laris marka 20-20-20 NPK ile mikro elementleri içeren combo var onlarıda ikinci uygulama için düşünüyorum. Fırsatımız olursa atacağız..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftçi sam, post: 1127766, member: 75144"] Teşekkür ederim, sizinde bereketli olsun, bende 5-10 litre suda karıştırıp döktüm fakat bazı tortuları memeleri tıkadı, memeleri söktüğümde içindeki filitrelerde ince parçacıkları vardı, her seferinde yıkayıp hava tutup tekrar taktık depoya su doldururken, fazla sorun olmadı ama yinede dediğiniz gibi ayrı kapta karıştırmalı ince bir süzgeçten geçirerek dökmeli garanti olması için. Bu sene acemilik durumu var makine ilk defa çalıştı... Ot ilacı için aldığım yer öyle tavsiye de bulundu, HOLDER kaç ltlik diye sordu, 800 lt 40 dekara göre dekara 1 lt ester 1 kutu granland koyulacak dedi. Artık hayırlısı fazla ot gözükmüyor... Son yağmurlara göre elimde ikinci uygulama için laris marka 20-20-20 NPK ile mikro elementleri içeren combo var onlarıda ikinci uygulama için düşünüyorum. Fırsatımız olursa atacağız.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
İlaçlama ve Zirai Mücadele
Humikcan sonunda atıldı.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt