Hükümetten köyüne geri dönene 300 koyun+maaş

IMG_0798.JPG

Ben 300 koyun aldım köye gidiyorum [emoji67]*✈️
Terk ediyorum buraları.
Yem saman ot ahır eşek köpek çan kepenek lazım dostlar. [emoji41][emoji848]

Ben 50 gebe romanov koyun siparisi verdim bir 2 yila kadar 300 olurlar yayla arazi var tekerli 21m2 ev sipariside verdim ustune gun isi ve gunes enerjisi koyup ev gibi kullanilacak yaylada otomatik galvanizli yemlik ve suluk ta siparis ettim.Bekliyorum

Çakal,domuz çıkarsa hadi köpeğe güvendik, yılan,akrep,kene,bit çıkarsa ne yaparız?
yılan çıkarsa kaçıyor zaten kaçamıyorsa hala kanı ısınmamıştır biz kaçıyoruz.
ama yılan hareketli ve kaçmıyorsa salavat getirerek yavaş hareketlerle sıvışıyoruz.

akrep bizim köyde yok. ama akrep besleyen bir abinin videosu var enteresan olabilir en kısa zamanda yüklerim. ( dipnot besici hemşehrin olur abi )
kene yapışınca kaşıntı yapar fark edince totosuna sigara değdiğinde salar fazla durmuşsa hastane öneririm gagası kopup kalırsa sıkıntı yapıyor diyorlar ben hiç gitmedim.
bit için bişey diyemem meradan gelince duş almak şart.
sivrisineğe çözüm bulan varmı ben onu merak ediyorum.

bu mevzuda en yanlış anlaşılan konu bu bir hibe değil bu koyunlar geri ödenecek.
hibe nedir karşılıksızdır.
ödemesseniz tarla gider.
bu bildiğimiz süslü paket keredilerden.
bir ayrı mevzu bu konuşan abi koyunlara sigorta yaptırmıyor ama bu kredili koyunlar sigortalı olacak yıllık ağır bir sigorta ödemesi olacak.

D

Devrim Ozturk

Yıllar önce babasını köyde bırakıp kente göçmüş. Köyde babasından kalmış arazisi var ama, koyunculuk tan ve tarla sürümünden anlamayan, kısa sürede koyunları kaybedecek, sonrada elindeki tarlalarını devlete verip, intihar edecek olan saf vatandaş :confused: arıyorlar..:mad:

beyler uygun olmayan ifadeler silinmiştir.
lütfen kendimize ve trakkulübe yakışır şekilde hitap edelim.
bize mikrofon uzatan ve takip eden bir sürü medya organı var.
onlara böyle imaj bırakamayız.

Son düzenleme:

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt